It's getting dark, too dark to see.


LIKE A KING I TAKE THE CROWN.

rätt skön dag faktiskt, gjorde typ ingenting på lektionerna. och nathalies höööööga skrik på nolektionen, hahah, sämst :*.  åkte till sala efter skolan, trodde jag skulle få åka själv men fick sällskap av emelie och felicia på vägen dit, så de va ju bra. kollade efter klänningen, den fanns men inte i storlek, bara stora jävla saker. men ska hitta den någon annan stans, tänker inte leta på någonting annat, jag ska ha den. hha. har kollat några avsnitt av VD. det börja lagga så får hitta på någonting annat att göra, inte speciellt lätt. ska kanske sätta på vänner, kolla några avsnitt av de och sen måste jag lägga mig tidigt., det gick inte speciellt bra igår, låg vaken i 2 timmar, inte kul. men ska fortsätta lyssna på dålig musik, hejdå.

Every minute, every second, every hour of the day

åkte till ida vid 4, gick till fotbollsplanen och satte oss och sola och tog massa kort, myys. sen ville ida fika så vi gick till hennes farmor, som vi gjort dom senaste gångerna?;) hha. så tog vi glass och gick hem till ida och fixade in alla bilder på hennes dator. åkte hem vid 7. men asmysig dag. nu kommer bara skolan imorn och förstör mitt liv. usch. men åker till sala efter skolan och kollar efter klänning till skolavslutningen, den jag hittat på datan måstemåstemåste finnas! annars blir det inte kul. men ska sätta på VD, hejdå.


världensbästaväder.


everybody, just have a good time..

23e bilden: Något som du haft hela livet.

det är ett kaninöra, hade en kropp innan bröderna widén hade sönder den för några år sen.......
24e bilden: En bild på din familj.

jag älskar er


Okey, I'm ready, send the summer to me, now please.

jättesköndag, bara att det snart e skola, bara en dag kvar. orkar inte, men bara 47 dagar var till sommarlov ju, men har inte gjort mycke alls idag, setat nere i skogen någon timme, va ute och sprang också, ska försöka få med mamma så ska vi börja springa i spåret. och har hittat en jättefin klänning, som jag vill ha på skolavslutningen, får bara hoppas att den finns kvar i butiken på tisdag. ska strax äta grillat, gottttt.

weheartit'

47 dagar.

DAGENS VILL HA: vetinte
DAGENS KLÄDSEL: mjukisbyxor & linne
DAGENS FRISYR: uppsatt
DAGENS LÅT: mellony - nu är sommaren här,
DAGENS SAKNAD: ebba, bög kom hem & bli frisk.
DAGENS DUMMASTE: ingen aning
DAGENS MISSLYCKANDE: skulle sätta mig på marken och ramlade precis innan jag var nere..
DAGENS DROG: musik!
DAGENS KÖP: ingenting, duktig som man är
DAGENS GODIS: äckligt påskägg
DAGENS HUMÖR: jobbigt.
DAGENS CITAT: inte fan vet jag :o
DAGENS ROLIGASTE: just nu, inte mycke som e roligt, att ida e lite snäll :*

jag orkade inte ha någon header, vet inte vad jag ska ha heller.. så får bli såhär tills jag har en någolunda bra.

It's okey to be afraid.

 åkte till hallarn med familjen vid 1, tyckte det va jättetidigt så va inte på bra humör. men låg där och solade på bryggan, det va det ända stället det inte va mygg på, och försökte ha täckning, inte kul. men grillade och såå där. mysigt. letade påskägg idag också, hittade itne mitt sist det här året, som jag brukar, haha. nästförst faktiskt! haha. jag orkar inte, det är skooola snart, fyfan. så sjukt skönt med lov ju.. men ajaaaa. hejdåochhejdå

rättgammalbild.


Varje sekund är ett minne.

21a bilden: En bild på ditt hus.
har ingen bild.
22a bilden: En bild på vad som helst.

"Laughing so hard, no noise coming out, so you sit there clapping like a retarded seal".

ida kom hit igår, vi åkte in till sala, haha det går faktiskt att gå 'vilse' där, om man är riktigt duktiga! vi träffade alexander, han sprang iväg hela tiden, sen fäljde pontus också med, rätt läskig mäniska, jaa. men jag & ida drog från sala vid kvart i 6, sen bussen till runhällen vid halv 7. gjorde inte så mycke, men mysigt iallafall. senare cyklade vi till hallarn och satt där, asmysigt! och sen tillbaka, 14km, duktiga faktiskt! somnade vid 2 eller nåt ? och vaknade vid halv 1, satt ute och sola typ en timme, sen försvann solen typ.. hittade en låt som va så dålig, så det är bra! haha iiiida, "nyan nyan nyan". drog hem och så kom mormor med påskägg, tackkk :*
har kollat på harry potter, en som jag itne sett, fjärde tror jag de va. riktigt bra! men ska leta efter någon social nu. /sbspst.
hejdå...............

gläntan nere i skogen, så sjukt fint..

-

det har inte hänt någonting alls idag, och det suger. om resten av lovet blir såhär så kommer jag ärligt dö. det har varit skitbra tills nu, och sen drar ebba imorn, och ida är upptagen, hur fan ska jag överleva? fyfan. ska sitta och skratta för mig själv hela natten medans jag kollar på massa avsnitt av "Vänner". det blir dagens höjdpunkt!

So many questions, so much on my mind.


I'm forever keeping my angel close


Man kan blunda och ändå se.

18e bilden: Någon du aldrig vill glömma.

19e bilden: En bild på dig och någon som betyder väldigt mycket.

20e bilden: Något ställe du saknar.

öland

What are words. If you really don't mean them when you say them?

Söndag: ebba var här, var väl ute mest och träffade anton lite senare, jättemysig dag/kväll!

Måndag: fick skjuts av faarmor till ida, cyklade omkring i runhällen på dom fina cyklarna:* och va med på någon lek så sprang runt i halva runhällen, kändes det som iallafall, och vi förlorade mot två 98or och en 01a.. haha duktiga som man är! satt inne också, fördragna fönster och mörkt rum när det var soligt ute, haha så kan man också göra. satt sen och skrattade åt programmet 'vänner', ida satt vid datorn, alltid kul att sitta och skratta för sig själv åt onödiga saker, äkta humor. taacckckk sötnos för mysig dag.

idag: cyklade och träffade ebba nere på torget, satt där ett tag sen iväg och köpte glass, senare kom anton och vi satt bara nere på torget och gjorde ingenitng, bara frös, fyfan va kallt det va! så ringde vi jonathan för jag och ebba ville gå in till honom, men neeej. han vägrade och kom ut istället, stog och frös, tror jag tappade känsleln i hela kroppen.. åkte hem vid halv 10, anton och jonathan skulle tydligen följa med mig hem, eller iaf till mitt hus och sen dra, men dom orkade inte backen, lata som dom är.

påsklovet har varit grymt hitills!

I don't know where I'm going, only know where I been


NEED SUMMER NOW

bra start på lovet! igår i skolan vare också soft, gjorde typ ingenting, provet var lätt och allt. drog till felicia senare, balen, niki, johan, lydia var också där, vi gick ner på heby och köpte glass, haha tjockisar. ida kom då också, så drog vi hem till felicia igen och efter ett tag kom david, satt i felciias stuga och gjorde inte så mkt, dom satt vid datorn, palllla. men vi drog ner till bussen vid halv 8 typ. så åkte vi till minken. var väl inte så speciellt kul där nej. åkte hem vid 11, och såklart hade dom glömmt påsen med chips och allting där, så jag, ida och johan åkte med en som jobbar i skolan till gåvan igen, för vi han inte med bussen som skulle dit, men annelie var så snäll och skjutasde dit oss och sen tillbaka till heby, så kollade vi på the grudge 1, och de va sjuuukt varmt. men jag och ida drog hem till mig vid 2, somnade nästan direkt. blev väckta 11 idag också. så jag hem till ida, cyklade runt i runhällen på hennes coola cyklar! och låg och solade hos hennes farmor, grymt mysig dag. ska väl bara hitta på någonting att göra nu. långtinläggjaaa. hejdå.



My imagination’s taking me away


I may get mad at such little silly things. I may cry over ridiculous shit. But when I apologize for anything I've done, I truly mean it.

skolan var rätt soft, ja. engelska prov, vettefan hure gick, haha. men hade ju musik och de va skönt. har bara en musiklektion kvar, bara 57 dagar kvvar till sommarlovet, sköööönt. och slipper ju no-provet nästa vecka, för det är elevensval den dagen vi skulle haft provet, så de e braaa. men skitsamma, det är asfint vänder, ska kanske gå ut, fårse. tråkigt att vara ute själv, men hejdå.

Can't take away those times we stayed up and talked all night, Oh and in the morning your eyes opened so innocent.

fanns tydligen inte någonting för "dag17" så gör en egen:
Någon som alltid har funnits för dig.


hade livet haft en "spolatillbaka" knapp så hade jag mer än gärna använt den.

dan gick skapligt fort, och fick tillbaka spanskaprovet idag, klarade allt utom årstiderna, gryyyymt. och behöver inte göra omprov eller någonting. och hade svenskaprov, tror det gick bra, och engelskaprov imoron och på fredag, och matte på fredag, orkar inte. det är bara 58 dagar kvar till sommarlovet! fyfan vad skönt, och har ju massa dagar som man e lediga på, kommer inte på vad det heter men, ska sova ett tag, godnatt.

Some people want it to happen. Some wish it would happen. Others make it happen.

Hahah ja, kul liv.
Du heter: Melinda Larsson
Smeknamn: Melle/Melinda
Låt som när du är ledsen sörjer till? The hardest thing - tyler ward
Vad får du oftast komplimanger för? vet inte
Hur imponerar man på dig? sig själv, snäll och så..
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? "Japp (: <3"
Har du haft sex idag? ne
Var bor du? Heby
Trivs du där? Ja
Hur svarar du i mobilen? "hallå?"
Vem ringde du senast?: Pappa
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? kommer inte ihåg.
Är du blyg? beror på
Sysslar du med någon idrott? gjorde tills laget las ner.
Antal timmar sömn inatt? 7-8
Sov du ensam? ja
Brukar du komma i tid? jora
Hur känner du dig nu? .
Vanligaste färg på dina kläder: svart/vit...
Vad tycker du om fötter? hahah inte fan vet jag?:o
Hade du en bra kväll igår? nje
Favorit dryck på morgonen? juice
Vad saknar du? förmycket
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? faktiskt, ja.
Har du spytt offentligt: inte vad jag kommer ihåg
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: ingen aning
Är du nöjd med ditt liv? inte just nu men..
Är du bortskämd? inte speciellt.
Vad gör du i morgon? skola.
Vad är det värsta du vet? falska människor och lite sånt
Har du bra vänner och äkta vänskap? ja
En speciell dag du minns: .
Du samlar på: hahah deeru.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? ingen
När grät du senast? nån dag sen?
Vad skulle du göra om du vann en miljon: allt
Vad äter du helst? grillat och friterattttt.
Vill du gifta dig? jora
Vill du ha barn? ja,
Vad dricker du helst när du är törstig? olika
Bor dina föräldrar tillsammans? ja
Har du någon gång gråtit dig till sömns? ja
Biter du på naglarna? nej
Senaste inköp: maltesers, eller hure stavas.


Too many people spend money they don't have on products they don't need to impress people they don't like.

15e bilden: Någon du inte varit med på länge.


16e bilden: Någon du litar på.

Ibland så duger man, ibland så är man luft. Det måsta vara tufft, att vara som du. Jag vill kunna säga hejdå och bara vända mig om, men det är någonting som säger kom.

datorn är skitseg, inte kul. men dagen gick väl typ rättså fort. bara tre dagar kvar i skolan tills påsklov, fyfan va skönt det kommer bli, tio dagar sammanlagt lediga på raken. vi har typ fyra prov den här veckan, svenska imoron, engelska på torsdag och fredag och matte b på fredag, orkar iiiinte. men imorn äre ju onsdag iaf, och alla onsdagar går alltid jättefort, har typ inge lektioner alls. men ska faktiskt sätta på en film eller nåt och försöka somna, haha. orkar itnevara vaken, gick ju faktiskt upp tidigare än jag brukar idag, hejdå.

A good friend frees you from jail but a best friend sitting next to you and says "fuck what fun we had!"

gick upp vid halv 12 typ. åt frukost och sen tv, har varit ute nästan hela dan också, gick rätt långt också, hade ingenting att göra och det va sjukt bra att bara gå själv, typ ingen va ute heller så jag var typ helt själv. har kollat ghost whisperer också, ska se om det finns några nya avsnitt snart. och det är inte kul för alla jvla pollen har börjat komma, och bara för de så är man allergisk mot de, yey. men skitsamma, ska kolla om david har någon film, hejdå.

14e bilden: Den som du senast sov hos.

-

inte mycket kvar av mig nu.
jag vill inte, men jag kanske måste.
kan jag inte bara få försvinna, försvinna in i min dröm?


Och jag undrade alltid vad som försegick i ditt stängda sinne.

12e bilden: En bild på dig själv som du är nöjd över.

13e bilden: Ett kort som du har tagit.

Tänk om jag bestämmer mig för att ge upp.

drog till ida igår, och de va skapligt kul och mysigt, jaa! skrattade myyycket, tack, jag behövde det. och vi skulle vara vakna hela natten, men gick inte så bra, somnade vid 2 ungefär, haha. men aja, ska försöka hitta på någoting att göra nu, åkte hem för några timmar sen, ska in i duschen sen kansek ut och gå ellr något, ebba är ju i örebro så kan inte träffa henne heller, hejdå.

Jag visar känslor men de skjutsas tillbaks
Jag delar glädje men har snart ingen kvar
Jag vill dig väl men negativt är ditt svar
Världen är elak, jag ser det varje dag.


-

Jag går bredvid men halkar efter
jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken
men det är inte mig du ser.

(kopierat från nathalie. http://nathaliemattsson.devote.se)

Hope for the best, but prepare for the worst

rätt soft dag, skolan gick väl rätt så fort också, och musiken va gryym. pappa fyllerju idag så då kom släkten så firade vi honom, aaaasgod tårta! haha, och så vart de kebbabtallrik, myyckegottt. och imorn blire suuuper. skola, sen uppsala med ida, ska in och köpa skor då också, så blire hem till henne och äte tacos med hennes familj, mysigt :* haha och jag får inte somna tidigt dden här gången, har gjort det dom senaste gångerna, men nu blire ändring på de också! kollade på "min stora kärlek" igår, jättebra faktiskt. men ska kolla på beerfest nu trorja. hejdå.

Grattis pappa!


jag älskar dig ♥

Jag säger världen är elak, för jag ser det varje dag.

låg kvar i sängen till kvart över 7.. och skulle jag ha somnat om igen så skulle jag inte hunnit. haha. men orakade itne gå upp, så jävkla jobbigt att behöva gå iskolan. men hade slöjd och de, så de va soft. gjorde typ ingenting på hela dan i skolan. idrott och lite annat, men det är inge länge alls kvar till sommarlovet! typ 2 månader, och vi har nåt lov, studiedagar och prao och massa! GRYMT! längtarlängtarlängtar, så sjuuuukt skönt med det, men måste hitta kläder till skolavslutningen, bara för att du bryr dig, eller inte. men skitsamma, ska sitta och föröska ha liiite roligare än vad jag har just nu, sätter på någon film om jag inte hittar på någonting annat, eller går och lägger mig en stund. hejdå.

11e bilden: En som du saknar.

Somebody save me.

9e bilden: En bild som betyder mycket för dig.

TRIZZE♥
10e bilden: Något/några minnen.




Under the coconut tree.

dan var väl som vanligt? inget speciellt hände i skolan, förrutom att nästan alla killar gick och låste dörrarna när andreas hade gått ut från lektionen, och ställde för stolar och de, och han ahde lämnat nycklarna i  klassrummet. smart som han är. men noél kom och låste upp. ida följde med hem efter skolan, haha skön brud, gick ner till ica och köpte godis. kolade på tv och aa, riktigt skönt. imorn kommer dennis tillbaka, får väl se om andreas berättade för han, haha då blire nog inte så jöääätte kul, mensktisamma. på fredag blir det nog först uppsala med iida sen hem till henne och göra taacos, mums. iallafall som vi sa, får väl se om det blir av ckså. men hoppas de. behöver komma bort i helgen, va skittråkigt i söndags. men ska förtsätta att dunka musik och dö lite granna, hejdå.
haha förlåt ida:*

-

ett halvår sen. det kommer aldrig att bli bra, hejdå.


Sometimes I just want to live by my rules and ideas, not live in the truth.

7e bilden: Den som vet mest om dig.

saker som jag egentligen inte vill veta om själv. allt.

8e bilden: En du (brukade) umgås mycket med.

Everybody looks to the left, everybody looks to the right.

rätt soft dag, iallafall halva, hade så sjukt jävla ont i huve efter lunchen, skulle egentligen ha gått hem men jag orkade int GÅ hem. fick göra det iallfall men ändå, satt ändå bara och ritade på tekniken och på so satt jag och niki och ritade och moa och lydia gjorde det vi skulle ha gjort, haha. men käkade fyyyra hela mackor när ajg kom hem, åt ingenting i skolan typ, jävla morotssak och fullkornsmakaroner, usch. vid åtta så blir det chuck, inte lika bra längre, den nya säsongen har ju startat. hah jag lägger in på mobilen när jag har ett program jhag ska kolla på, de e bara imorn och på lördag som de e inte e någon serie jag följer, brade. på fredag blire nog iiiiida:* men hon e envis. hejddådååd.

jag tycker om håret!

Most days I don't care. I just want to stay in bed and do nothing and be no one.

4e bilden: Någon i din familj.


5e bilden: Din bästavän.
 
6e bilden: En barndomsvän.

 

This is the point of no return.

Fredags: gick till skolan och allt var väl typ som vanligt, drog direkt hem efter skolan och sen vid halv 8 drog jag till hampus, anton va också där. och nathalie skulle egentligen också dit men hon vart typ sjuk.... men vi drog först ner till ica och sen till hampus och kollade på vampire diaries, sen smallville. sen vare något annat konstigt program, kollade på några sånna, haha. men anton hade tråkugt skulle jag tro, han stack hem vid 12. jag ville se klart på de vi höll på att kolla på men gjorde inte de helt, jag drog hem vid halv 1. och skulle snackat med ida i telefonen på vägen hem för de e asläskigt att gå själv ute på natten. men neeej, tror hon skyllde på att hennes familj låg och sov, jag ringde ebba då också, hon svarade men hon hade sovit, läskigt. men klarade mig iallafall. haha. men tack hampus och anton till en asmysig kväll.

Lördags: jag följde med mamma till nyklöping, hon fotttade ett dop. och kan inte direkt säga att det gick bra att komma dit, åkte vilse ett par gånger, haha. tog typ 3 timmar att komma dit, så satt jag inne i kyrkan och kollade på hela dopet sen åkte vi dit vi skulle käka, alla från dopet åkte dit. så var vi där typ 1 tmme, sen orkade jag inte vara kvar så vi drog, vi skulle till skopunkten förr att köpa ett par skor till mig, och vi åkte fel då också, åkte vilse igen då, så vi åkte hem istället, men åkte vilse då också.. duktigt. men nästan direkt när jag kom hem så kom ebba, vi satt vid datorn sen kollade jag på vampire diraies medans hon satt vid datorn, sen kollade hon också, hah förlåt om jag var osocial ebba! men mysig kväll med henne.

Idag: vaknade vid halv 12, låg kvar i sängen ett tag sen gick vi ner och käkade frukost, hon åkte hem typ för 20 minuter sen, så har ingen aning om vad jag ska göra, men hittar väl något. hejdå.


2 april.

kom nyss hem från hampuus, fick gå hem och ida, du är körd! men skriver om allt idag, imorn. godnatt.
3e bilden: Någon som står dig nära.

I can do it like a brother - do it like a dude.

soft dag faktiskt, no - adreas dampa, engelska - eva dampa hhaha, niki är fan grym. men alla lektioner gick iallafall rätt fort. men har fått en jävla spricka i skärmen på mobilen, fyfan. men mamma ska kolla om dom hade någon försökringsskit eller något, isånnafall så kan man få den fixad. sitter och dunakr spoootify. och bara så ni vet så är cornelia dööööd. japp. men blir dom där ikväll iallafall. och imorn så blire först nått dop eller nåt? ska hjälpa mamma kanske, och får itne åka bort efter heller så går inte åka till ida, dödödööd, vill träffa henne...... men ebba kommer hiit, för ida fick inte åka iväg. intebra, men jag SKAAAAA träffa henne snart! men hejdå.
1 dag.

2a bilden: En person som betyder mycket.


RSS 2.0