Barnvakt





I fredags åkte jag och Moa in till sala och köpte massa godis och sen till Elias och var barnvakt till honom och hans bror fram till halv 3 ungefär då deras föräldrar kom hem så var hemma i Heby runt 3. Igår kom Moa hit och vi kollade på så mkt bättre och somnade inte förns runt 3-4 nån gång då heller. Idag har jag pluggat och vill bara bajsa ner skolan, usch. Vill ha jullov nu tack. 

Fotomässa

Var på fotomässa i lördags med mamma som vi varit i tre års tid nu. Ganska intressant äre faktiskt, kunde dock inte prata pga min hals så efter ett tag vart det jobbigt att gå runt där men det var värt det. 
Hade sista historiaprovet idag och om jag klarade det så är jag helt klar med historian någonsin. Skönaste känslan någonsin, dock kommer vi ha natur ist för historia och tror nog jag hellre skulle ha historia menmen. Börjar 6 imorgon så ska sova snart natti


måndag

Var i skolan och hade egentligen bara en lektion, tre timmars engelska vilket suger bajs haha. Sen skulle vi haft tre BF lektioner men hade lektion/föreläsning med rektorn istället. Imorgon börjar praktiken och det går i bergochdalbana hur jag känner inför det men det bästa är väl att bara försöka se det bästa i det haha. ska kolla ph nu chiao
 

2014 part 2

April
vi hade teater i skolan så vi arbetade mycket med det, jag och ronja skapade denna creepy gubbe av olika saker. Försökte lära moa cykla enhjuling vilket gick sådääär.
Moa fyllde år så firade henne med pizza och gamla hemmavideor.
Vi åkte till stockholm med klassen och var på junibacken och i affärer.
 Vi åkte in till enköping och fick träffa världens bästa melwin och malwa som jag saknar så jävla mycket.
 
Maj
Firade valborg hemma hos moa med fina människor, mycket skoj faktiskt
Umgicks med danne, adam och ebba och adam lyckades ha sönder ebbas ena studsmatta hhaa
Vi hängde på moas tak och hade det bra
Klassen ritade egna hejaplancher och hejade på björn under volleybollsturneringen i skolan
 
Juni
Jag och alva åkte in till uppsala för att gå i affärer och äta donken vilket ser väääldigt gott ut just nu.
vi hade en ugglebebis på gården som vi vart tvungna att vakta från katterna och även från andra fåglar som fick syn på den.
vi gick och kollade på 98ornas vårshow
Jag träffade Adam och var även med på lite firande av hans födelsedag. miss u buddy
det vart skolavslutning och vi gick och kollade när adam och danne slutade nian och dan efter så slutade även vi i sala skolan och käkade pizza och spelade spel. 
Sen så firade vi midsommar i huddnuge vid myran vilket uppskattades mycket, vi började allt hemma hos moa med hela hennes familj och släkt med fem kamp, mat osv och sen tog vi oss till myran och tände brasa och hade de braaaa som ingick tex toapauser med moa och moa som faceplanta rakt ner i marken. Senare gick vi hem till moa och sov där.

lillmannen

Igår åkte jag och mamma hem till Elias i sala och satt barnvakt eftersom att hans föräldrar skulle bort över natten, mamma sov kvar men jag åkte hem och sov och tog bussen in idag igen. Sprungit runt och jagats, kittlas och myst med denhär lillkillen. Har hela helgen undvikit att plugga vilket börjar bli standrard i mitt liv :).. Har även börjat kolla lite efter julklappar och blivit mer och mer taggad på julen, all mat och julgran åh

slapp

dagarna i skolan flyter väl på, vissa jobbigare än andra och vissa dagar vill man bara hoppa av skiten men vi alla kämpar på. Förra veckan fick vi ha slappdag en dag och pyssla haha. gjorde ett akvarium med fiskar fint va;)))) haha..

allahelgona

Är väl lite efter nu men så blir det haha. Iaf så på allahelgona så åkte jag och mamma in till kyrkogården i sala och mötte upp vanaja med familj där. Satte ljus på olika gravar och i minneslunden. Så himla fint det är, inte alls som i heby då det är mycket mera ljus på kyrkogården i sala.

tb

 

2014 part 1

Det är bara november men för att det inte ska bli så jävla tjatigt sen i december så börjar jag med sammanfattning av året redan nu.
 
Januari:
Jag umgicks mycket med Moa, gruppen var mycket i huddunge och tex åkte skridskor, jag linus samuel väntade ofta tsm på deras buss i heby. Vi åt tacos hemma hos adina.
 
Februari:
Alva lyckades tappa en pepsiburk så den gick sönder, jag var mycket med Linus och Samuel i och efter skolan, det var alla hjärtansdag och jag och alva köpte varsin ros till varandra och jag och Ronja spionerade på folk. vi firade även mig när jag fyllde år och jag kunde inte önskat mig ett bättre sätt att bli firad på. mina fina vänner.
 
Mars:
Vi hade någon sorts reunion med niorna och samlades i högstadiet och kollade på vårshowen tsm, vi sov mkt i huddunge även nu och vi sov i huddungeskolan, jag ebba sara var på Gavin Degraw konsert och det var underbart, åt pizza med moa, david fyllde år och vi hade teater i skolan.

bby boy

 

november

Det är redan november?? vart fan tar tiden vägen? två månader kvar av 2014, två månader kvar innan man har en påhittad anledning till att "börja om", två månader kvar i skolan, två månader av kyla, två månader där man ska få in födelsedagar, julfiranden på olika håll, nyårsfiranden, 4 veckors praktik, prov & läxor. så jävla mycket som kommer att hända på bara två månader.
 
Haft höstlov senaste veckan och jag har varit med ngn och gjort någonting v a r j e dag.
 
Jag har varit med sara & co, vissa kvällar, bara sara andra kvällar och resterande dagar/kvällar har jag varit med moa. så jävla skönt att faktiskt ta nytta av ett lov istället för att bara ligga hemma.
idag har moa varit här men hon åkte och varken hon eller någon annan har tid för mig ikväll så jag bli själv, för första gången på över en vecka. Ska in till sala snart med mamma och vanaja och sätta ljus på mosters grav.
HAAADEEEEEEEEEEEEE bra
 

RSS 2.0