25-05-15

Är alltså helt klar med min fyra veckors praktik och det s u g e r, sista veckan var allt jättebra och alla tog in mig och jag vill vara kvar där. 
Har studiedagar idag och imorgon och hade väl tänkt plugga men kollade serier hela förmiddagen idag istället, men börjar iaf att bli ganska klar med  APL uppgiften så nu är det bara en annan uppsats kvar som jag knappt fattar menmen... Är nästan tråkigt att ha studiedagar när det inte finns ett piss att göra men det är skönt ändå.
 
det är typ 2,5 vecka kvar till sommarlov och det är fan ofattbart? tiden går så jälva fort
går runt i hunddräckten jag köpte i berlin även om den är lite liten för den är iaf charmig

17-05-15

Varit ledig i 4 dar och fan så skönt det är. Åkt till Sara varje kväll sen i onsdags och kollat på film, åkt bil och flygit drake, haha. Igår körde vi körragömma i Heby med två bilar med holmas, philip, jocke, niklas och ivar, även om det bara var jag och sara som tyckte det va kul haha..
Gör inte jättemycket att det är skola imorn för får iallafall sluta tidigare än vanligt. 
 
 

melwin

Idag fyller världens finaste kille 7 år och fyfan vad jag saknar dig. finns ingen bättre är honom. mitt hjärta
 

9 maj 2015

Somnade nån minut över 10 igår och det ångrar man väl idag haha. Klockan är inte ens två och har hunnit städa hela rummet (minus att dammsuga det orkar jag inte), ätit frukost och kollat några avsnitt av one tree hill. ha en bra helg haadee
 

fredag

Inte hänt så mycket på senaste tiden, har praktik så är bara i skolan på måndagar, i helgen får vi se vad som händer, imorgon ska vi kanske in på koutsläpp på ösby och på söndag åker vi kanske in och kollar efter en klänning. Var iaf och fotade sara tsm med elins häst idag efter praktiken och nu inväntar jag lets dance 10 år.
nån vecka gammal bild på lilleman

Valborg

Sista april igår, fick sluta tidigare på praktiken och hade ingen jobbig dag alls, hemkunskap och simning så dagen gick på fort. Senare mot kvällen åkte iallafall jag och sara till marcus och var där ett tag tills vi och linus gick till alicia istället och träffade folk bla sala folket och även gamla heby kompisar. Kom inte hem alltförsent utan var hemma vid typ halv 1 inatt igen.

RSS 2.0