Glad halloween

buuuuuu, från mig och lillen

31 oktober 2014

Åkte in till Sala igår för att träffa stor del av klassen. Vi åt pizza, hade charader, kollade på the purge 2 (som jag redan sett så det underlättade det läskiga), gick promenad och följde Ronja hem.
bra kväll. vem kunde ana att det skulle bli såhär bra första dagen i ettan?
 
skulle egentligen träffat moa idag men det verkar inte bli så, får se helt enkelt. ska iaf kolla på idol om nån timme och äta upp chips och choklad från igår.


höstlov

Tar höstlov idag, fan så skönt. Bra höstavslutning vart det i skolan också så just nu är väl allt ganska bra. 

torsdag

Elias kom som vanligt hit och han är sån jävla bejb, bara kolla på honom.
 
Man skulle egentligen kunna säga att jag har höstlov nu då jag inte har några lektioner kvar och åker in frivilligt till skolan imorgon för att gå på skolans höstfest och blandannat se skolans talangjakt. Känns roligare än att sitta hemma, och åker inte in förns halv 12. 
Haft massa uppgifter och prov mm denna vecka och känner mest USCH på skolan.
 
Åkte in som vanligt till skolan idag och började lektionen 8.15 och slutade vid 9 då vi fick sluta när vi var klara med en skrivuppgift, så otroligt onödigt att vi åkte in menmen, stannade kvar med några andra från klassen till 12 då mamma hämtade mig och vi åkte hem med pajasen.

wanties

 

15 oktober

skratta eller gråta? bilden är ifrån fredag förra veckan. åt kebab och sedan satt vi på kontoret till halv 1, kollade idol och hon städade hela lokalen. 
känns att det inte är sommar längre när man fryser ihjäl på morgonen när man ska till skolan och man vill inget hellre än att ligga kvar i sängen. Två dagar kvar till helg. kämpa
 

-


04102014

Var ute med lillskiten på eftermiddagen idag, så glad man kan bli av denna lilla pajas. 
När vi lämnat honom åkte jag och moa och åt kebab, fy så gott och efter det vidare till kontoret dit även sara kom lite senare. en bra fredag.

RSS 2.0