APRIL


hatar söndagar

Det är hur fint väder som helst ute men jag sitter inne, helt jävla ovärt. Mamma är sur så får inte åka till ida, bajs. Malwa är hemma men neeeeeeej mamma väljer att göra rabatten istället för att åka och hämta henne, hatar mitt liv just nu, någon som är villig att byta? nej tänkte väl det. Ska nog gå ut och gå en lååååångpromenad för mig själv, och kommer också få sitta helt själv imorgon också eftersom både david och mamma kommer att ta hit kompisar. jag kan ju sätta mig vid dom och prataaa, jovisst va. någon som känner sig villig att träffa mig imorgon eller????
komsi komsi innan jag kidnappar dig

270412

Sitter i min ensamhet med ljus och kollar på desperate housewievs, sjukt himla tråkigt, vi har inte någonting att äta heller, det är hemskt.

 


fuckfuckfuckfuckfuckfuck

min dator har pajat, kommer antingen få vänta aslänge på att någon ska ens bry sig om att försöka laga den osv, eller önska mig en ny i konfirmandspresent, men det är två jävla månader kvar typ!!!!!! döda mig???? kan inte göra ett piss på kvällarna om jag inte lyckas sno pappas eller majas, och båda dom är bajsdåliga. och nu ska maja få sin tredje dator, och hon blir 11????? själv har jag bara haft en. hatar mitt liv ibland.
om någon känner sig villig att köpa en dator åt mig så har den mitt fulla godkännande till det!
grattis morfar, 66 år ♥

JUST TURN the music UP LOUDER, I JUST NEED IT IN MY LIFE

dagen gick väldigt fort, sänka skepp på matten och labbade på no. samlade in namninsamling på lunchen till att vi vill ha kvar dennis! kärringjävel. skulle ha åkt till gränby efter skolan men nejeej, skit it då. ska inte göra ett piss ikväll, värt osv!!!!!!!!! nej

åh gud vad jag saknar


19 april 2012

Vill säga grattis till min fina vän som fyller 14 idag!


hela världen är så underbar om man är korkad, dum och glad

Helt okej dag, anna hade möte på livskunskapen så vi fick ha lektionen själva, kopplade i spotify så de kom ut i högtalarna i klassrummet och inväntade att hon skulle komma tillbaka nästa lektion. Prov imorgon som jag inte ens vet vad jag ska plugga på så får hoppas på det bästa bara, hehheheh jaaaa. 

Thanks for making me a fighter

Gjorde ingenting alls i fredags, somnade innan 12, bortkastat! Åkte till Ida vid halv 11 igår, bakade kladdkaka idag och kollade på new girl, bäst. Skola igen imorgon och prov på tisdag som jag kom på idag, måste plugga idag och bajsmycket imorgon. Kulkul

 


Now you're just somebody that I used to know

halva dan segade sönder, men är nog snart klar med tröjan på slöjden! och efter skolan stog jag och 5 andra och sålde hembakat!!! haha.. allt tog slut på en timma iallafall. kommer sitta här hela kvällen, värt osv. 26 skoldagar kvar tills sommarlov!!!

When winter's come along and summer's dead and gone, is there anything left here to say?

bajsbajsbajsbajsbajs - mogen tjej.
åkte till uppsala med bästa, åt på max. mys! annars vare en riktigt seg dag. Valde också att gåååå hem i regnet, haha skönt jao. hoppas på ida i helgen, men får see
behöver er just nu fisar

-

Sista dan på lovet idag, inte gjort ett skit. Va ute och gick en timme men annars har jag bara legat i sängen och kollar på tv, värt mannen. Snodde en tv och ställde på bordet så jag slipper sitta i soffan, busigt jao


CONGRATS


Maybe I'm not listening

Gick ner till Nathalie igår, ute och gick med Wilma och tvtittande, senare kom också Jesper och David dit. Gick hem vid halv två idag tror jaaa. sen dess har jag itne gjort mycket alls, åkte till östa/ingbo källa eller vad det heter med mamma, men belv sur efter halva vägen dit så va inte speciellt kul. och skulle ha träffat ida men neeej, tacktack.
bara imorgon kvar sen skola igen, väldigt taggad! haha nja

fel del av gården

fisarna har åkt hem, riktigt tyst här hemma nuuuu. cyklade ner till nathalie igår, störd brud ja. när mamma fixat iordning påskäggen och gömt dom så ska vi letaaa haha. och det känns ju lite sådär när man kollar på klockan och vet om attt jag sovit den här tiden nästan varje dag vi vart lediga, men aja

43

Grattis pappa på födelsedagen ♥

du följer väl med, jag vill inte vara själv

Vart i norberg hela dan med Moa + adams familj, riktigt mysigt! Åt grillat, va i lekpark och gick runt in tha town. kunde inte ha blivit mycket bättre. och hela det här lovet har faktiskt varit bra! inte lika tråkigt och bortkastat som det lätt blir för mig.

3 april 2012

Världens bästa dag idag, vaknade och åkte direkt in till Sala med buss, gick till mammas jobb så åkte vi till Emelie och hämtade Melwin och malwa, bara myst och lekt hela dagen! Somnade när jag skulle lägga Melwin och när jag vaknade låg malwa på mig och melwin hade rullat närmare så han låg precis bredvid under min arm. Och nu kvällsmacka med pappa, älskar detta.


camhumör

ÄR PÅ VÄRSTA CAMHUMÖRET, men bara för de är det ingen vaken... glöm att jag är vaken för eran skull sen.


april

efter typ ett år har jag hittat bilderna från östa! bättre sent än aldrig?


åhhh, älskar sånt här!


020412

Ida sov kvar inatt och vi åkte till Uppsala idag, hittade ju dock bara en tröja menmen. Imorgon kommer fisarna hit!! Och åker kanske till norberg med Moa på torsdag och träffar Adam, grymt!
Hittade denna bild på datorn <3


sitter med ida och anton och är cool xD


RSS 2.0