Tiger


bröllopsmässa

vet inte om jag sagt det innan men var i helgen i stockholm med mamma och vanaja på bröllopsmässa och här är några bilder därifrån.

28 01 2015

Dagarna går fort men denhär veckan har gått så jävla sakta. Varit högst 10 i klassen hela veckan tror ja, asskönt. 
Skulle pluggat idag meeeeen så vart det inte, linus var här innan han skulle iväg och sen la jag mig i badkaret så det sket sig. aja
imorgon stannar jag och några till kvar i sala för att vid 5 vara med på öppet hus såå är inte hemma förns efter 8 imorgon kväll.. 
två dagar kvar, kämpa melinda kämpa

mitt hjärtaaaaa

 
Du värmer mig som solsken
Du svalka mig som sommarregn
Bara låt mig sitta ner bredvid dig
Om och om igen
 

my my love - joshua radin


26 januari 2015

Fick sluta 2 timmar tidigare för att vi var 6 stycken i klassen idag och för att vi 6 hade gjort klart allt vi skulle göra i tid så hon tyckte vi förtjänade det, bara en liten läxa fick vi hem ist och den har jag skickat in.
Elias kom idag så fick lite mera tid med honom eftersom vi fick sluta tidigare, mamma var på möte så jag hade honom till kvart i 7 då thomas kom och hämtade honom. min gosis. 

.

Den där personen som betyder så mycket utan att göra någonting alls.
Den där personen man bara vill krama om och säga "du är så jävla bra" till.
Den där personen som vet precis vad som behövs när man är på fel humör.
Den där personen som alltid finns där.
Den där personen som aldrig ger upp på dig.
Den där personen man mår bra av bara genom att se den.
Den där personen som man önskar man kunde ge hela världen till.
Den där personen man är rädd att förlora.
Den där personen som gjort så mycket, utan att man kan förklara riktigt vad den har gjort.
Den där personen man vill se må bra.
den där personen
 

220115

En dag kvar på denhär veckan och kan inte vara gladare över det.Åkte in senare idag eftersom jag hade tandläkaren imorse, inge hål, yey. Kom in till skolan och insåg att jag var klar med alla uppgifter vi tydligen skulle arbeta med så fick sluta 3 timmar tidigare men är bussbarn så fick vänta i skolan en timme på nästa buss.....
aja, fick en fin eftermiddag i heby iaf och kom nästan nyss hem. ska duscha och starta nån film haadee

oitnb

 Jag har för någon vecka sedan börjat kolla på orange is the new black och har redan nu kollat klart på två säsonger med 13 avsnitt, dock är avsnittet en timme långa vilket är väldigt irriterande ibland. Tycket iaf att serien jättebra och fin och tycker det är fint att det är en serie som för en gångs skull inte är som alla andra "boy meets girl girl meets boy girl falls in love" och allt sånt där. Häftigt att dom vågar satsa serien på dethär trots att så många människor i världen är emot det. Deras story är underbar och skulle rekomendera alla att kolla på serien
 
handlar om ett kvinnofängelse, alla personerna där inne, deras kamper och deras problem som dom tillsammans måste lösa, hur man som person förändras av att sitta där mot hur man var innan, man får se hur alla tjejerna varje dag kämpar för att ha det så bra som möjligt och överleva dagen, fighter och kärlek.

210115

Dagarna är så sega samtidigt som veckorna går så himla fort, två dagar kvar i skolan bara. Imorgon åker jag in lite senare då jag har tandläkaren vid 9, usch har säkert en massa hål.. 
På lördag iaf så får vi se om jag åker med mamma och vanaja på bröllopsmässa i stockholm, tycker det är mysigt att bara gå runt och kolla på saker så vi får se om jag följer med. På måndag nästa vecka kommer elias hit och myser också. Nå mer än så har jag inte inbokat just nu. haadee
 

18.52

fortsätter väl med bilder på sara tills jag har några nya kort. 
seg jävla dag och jag vill ha helg, nu. hann iaf med en tidigare buss än väntat, sovit litegranna, inte jättelång dag imorgon, ska hoppa in i duschen, världen har inte gått under så ja det är väl en ok dag helt enkelt.

190115

tror halva klassen var sjuk idag så det har varit väldigt lugnt, lyckades ta igen det jag missade när jag var hemma förra torsdagen och lyckades övertala vikarien att få sluta en timme tidigare så jag hann med kvart i tre bussen hem. man är väl pro. följde med linus till coop för att köpa hans jävla bananer cuz hes gonna be biff soon. 
somnade när jag kom hem, som vanligt och sitter för tillfället och intervjuar Serge vilket är väldigt intressant.

gammal bild på fina grabbs

180115

Låtar och ett väder kan påverka så mycket. Tex så åker jag buss varje morgon och nu på vintern är det så gott som kolsvart ute när man åker in till skolan, bara några gatlysen som lyser. och jag sitter alltid med hög musik i öronen. När det då kommer en lugn låt i hörlurarna, tillsammans med den mörka världen, så klychigt men det blir som om hela världen stannar upp. Man sitter på den tunga bussen, i den mörka världen med den höga och lugna musiken i öronen. Jag älskar det. 
 
 
 

saris

 
 
min fina vän gjorde det enkelt att få bra kort

gosis

I torsdags så kom Elias hit för att jag gått och tjatat om honom så V lät mig träffa honom även om det bara vart någon timme innan hon slutade. Min lilla gosis alltid så himla glad och fin och underbar. min man <3

smakprov

fotade denna pingla idag, kommer mera bilder sen
 

inspiration

 
 

11 januari


inte träffat elias på ett tag så har inga nya bilder från kameran..
igår gjorde jag inte ett jävla piss och det sög så hårt, inte gjort speciellt mkt idag heller. moa kom en stund så har kollat på några friends avsnitt bara. 
skola imorgon och vill mest skita ner hela stället, nejdå.... ska iaf från och med imorgon sitta kvar i skolan på eftermiddagarna och plugga en del körkortsteori, bättre sent än aldrig haha. 

hemlis

har en liten överaskning/hemlis som jag ska göra lite senare i år men som jag inte ska avslöja än. Kommer bli så bra och jag hoppas på att få riktigt fina foton ;)
 

10 januari

Grattis på födelsedagen fina anna!!

12.59

Åkte hem till Sara igår och träffade henne och ebba, kollade på filmen "what if", riktigt fin film. 

det bästa från kameran ~

bildbomb

då - nu

Om det är något jag älskar så är det att se förändringar från liten till stor. Så kul att se
 
 
 

J.R

Ibland är det lättare att gömma sig
när vintern kommer och det blir kortare dagar
jag vet att mörka moln inte kommer stanna
imorgon kommer bli bättre

 

Joshua Radin – Tomorrow Is Gonna Be Better
 
 
 

skridskor

i måndags åkte vi ut några stycken till huddunge och åkte skridskor vid myran, grillade, åkte fyrhjuling och bob efter fyrhjuling. Riktigt mysigt var det och ett jättebra avslut på lovet. Efter det åkte vi hem till moa och badade badtunna i några timmar, så hiiiimla skönt.
Älskar när vi träffas såhär och bara är. så fina människor. 

1 månad

Klockan är över 12 vilket betyder att det officillt är en månad kvar tills jag fyller 18. Det är helt sjukt?? känner mig som 12 och jag blir 18(!!!!!). kommer dock inte ta körkort haha men skitsamma. 
En månad kvar tills denna skrynkliga korven blir 18

2011 - 2015

Har varje nyår tagit ett kort på mig själv och man kan ju se liiteee ändrig iaf. Tog dock ingen selfie dethär senaste nyåret så det får bli på mig å sara. man ser ju ändå liksom, skillnaden

nyår 2011-2012                                                                              nyår2012-2013
 
nyår2013-2014                                                                           nyår2014-2015

mormor

Nu ska ni få höra om min mormor, min fina söta mormor som överlevt så mycket. Hon har sen jag var liten varit den i släkten jag tyckt om, för dom som inte känner mig så har min släkt inte de starkaste banden. Men henne har jag alltid tyckt om, alltid velat träffa. 
 
För några år sedan blev hon sjuk, utöver allt så har hon haft hjärtfel nästan hela livet, och för några år sedan fick hon problem med ryggen hon fick något som kallas diskbråck och det gör att hon knappt kan gå, hon kan inte sova i mer än 3 timmar per natt och hon kan inte sitta för länge för då kommer hon inte upp igen. Sen fick hon problem med lungorna, den ena lungan kollapsade nästan helt. Hon skulle få operera ryggen men hennes hjärta är för svagt så opererar hon så är det större chans att hon inte klarar sig än att hon vaknar upp igen efteråt så operation är inte heller ngt alternativ.
 
Ett tag satt hon här hemma, och sa att hon gett upp, hon ville inte leva längre. Jag menar, vad svarar man? Min fina mormor som aldrig gjort någonting dumt, hon har tagit in hemlösa djur som behövt någonstans att bo, hon lägger ut mat till fåglar/rådjur/harar, hon är min mormor. 
Och utöver allt dethär fick hon fel medicin för lungor och hjärta så ett tag trodde dom att det var cancer och hon höll på att dö ännu mera, pga hon fick fel medicin av läkarna. 
 
Hon har klarat sig igenom det här och lever fortfarande, hon lever ett liv fullt med smärta men hon har inte gett upp, hon har kämpat trots alla motgångar som kommit framför henne och jag kunde inte vara mera stolt. Jag älskar henne och jag ser upp till henne. Min fina mormor.
 

4 januari

Var iväg ett tag idag och fotades, gillar denna bild trots att den inte är så vacker, det kommer upp flera bilder i senare inlägg skulle jag tro. 
Var iaf skitkallt utan jacka trots att det inte finns någon jävla snö alls? Haha våren kan väl bara ta och komma nu om vi ändå inte ska ha ngn riktig vinter liksom. 

Ska kanske till morfar imorgon men om det blir av återstår att se, annars ska jag kanske till Leos lekland med Elias. 

Lovet är snart över och ska hinna med att träffa Sara nån kväll, träffa Moa nån kväll och så kommer väl säkert Elias nån dag också. Behöver längre lov. 


sommarsommarsommar

Jag saknar sommar, värme, fina foton, sommarkvällar, inte bry sig om någonting alls, bara vara

inspiration


tvåtusenfemton

Även om inte gårdagen vart helt så bra som man hoppats så vart det väl helt okej, träffade folk, firade nyår med mina fina vänner, skrattade, hade kul, kortspel. och fick även träffa elias en stund på dagen. Så ska väl inte klaga för mycket.
Var iaf i uppsala med tjejerna och även med adam, danne, felicia och tilde. 
GOTT NYTT ÅR, vi får hoppas på det bästa det här året.
började kvällen med pizza, avslutade med donken

RSS 2.0