20140512

I helgen var jag och ebba nere på våryran en snabbis men det var värdelöst? När jag var liten var våryran värsta stora grejen som man älskade och det fanns karuseller och det var massvis med folk, nu vare max 70 pers där nere och det fanns en karusell och inte ens musiken var bra. Besviken. 
Efter det kom Danne och Adam till Heby och vi åt kebab och gick sedan hem till ebba och hoppade studsmatta och fikade och sen vid halv 8 åkte jag till Moak och sov kvar där och kollade på Eurovision. Trodde ärligt att Sverige skulle komma nästan sist med våran låt och artist men det visade sig att de andra ländernas bidrag var ännu sämre så vi kom tre vilket vart väldigt förvånande.

Valborg 2014

-Haha orkar aldrig uppdatera här men kan väl lika gärna lägga upp lite om valborg när jag ändå lägger in bilderna på datorn. Firade in Maj med hela gänget plus några fler hos Moa och vi grillade och åt mat, dansade och pratade och hade det allmänt bra. Fanns som alltid vissa nedgångar med kvällen men det var flera uppgångar så jag är nöjd.
-Dan efter det vill säga första maj så åkte vi hem och moaK kom hit. Igår åkte jag vid halv 9 till sara och hade de finfint för att sedan åka hem med en telefon som hade dött så sket på mig varannan sekund.
 Annars så har jag itne gjort så mycket den andra tiden, umgåts med mina fina vänner, gnäller över skolan och räknar ner dagarna tills sommarlov. fyfan vad skönt det kommer bli att slippa skolan och bara sova bort halva sommaren blandat med sena sommarkvällar med fina människor, åh

RSS 2.0