cityfestivalen

i fredags åkte jag och sara till västerås till cityfestivalen, träffade trevligt folk, såg en massa jävla folk man kände igen, fick se Norlie & KKV som var grymma och även Albin Myers som jag inte direkt vet vem det ääär men det var bra ändå. Lite efter tolv åkte jag, sara, calle och edward hemmåt och stannade på donken i enköping, sämst service men fan så gott det var när man va döhungrig. nu ska jag duscha sååååå haadee
 

25 juni 2015


midsommar i efterskott, 2015

tog några kort på elias i krans för en vecka sen som jag inte hunnit lägga upp, fina pluttisen 

24 juni

för idag fyller en stor förebild år. grattis på födelsedagen och hoppas du får det bäst. otroligt tacksam för allt. 

15 juni

har ju som sagt tagit sommarlov, dock har jag fortsatt haft saker att plugga även nu och sen är Sara i tyskland så har spenderat dagarna kvällarna allt i sängen så sommarlovet har inte börjat än kan jag tycka..... menmen, är fortfarande i chock över carola, finns inget mäktigare människa än henne. har iaf lyckats få två veckors sommarjobb senare under sommaren och förhoppningsvist några småvickkk mer under sommaren.
 

queen c.

Var på min fjärde Carola konsert igår. Förebild.

08-06-15

Setat i skolan sen klockan 8 fast vi började klockan 12 då jag hade körlektion klockan 7 imorse, menmen. Ska endast prata betyg idag så såå himla onödig dag och imorgon ska vi bara kolla på film.... Har lämnat in alla böcker och alla betyg är satta så egentligen kan man säga att skolan är över, bara massa dötid kvar.
Elias somnade såhär i förrgår och tydligen så har han blivit förkyld och har ögoninflamation vilket förklarar varför jag gått och blivit förkyld, igen....
 

05 06 2015

jag har gjort massa fast ingenting de senaste dagarna, varit i sala, spelat kubb med klassen, haft en station på cykelracet, grillat med folk och varit till västerås med Evelina. Dagarna flyter på och strax ska jag till sala och kolla på studenterna när dom går runt torget i sala!

 

RSS 2.0