SISTA AUGUSTI

det som hänt under agusti ↑. sista augustiii, fan vad tiden går. september imorgon och det är nu bara 4 månader kvar av 2013!!!!

You told them all you'd be fine

Fredag imorgon vilket innebär heeeeeelg. Veckan har gått fort, känns som om jag nyss skrev att det var helg. Har dock inget planerat för denna helg så vettefan vad som kommer hända. Har inte fått våra ipads än heller så hoppas på att få dom imorgon vilket jag inte tror kommer hända. Ska duscha och sen starta "friends". Tror även maja fyller år imorgon heheh har inte köpt någonting. tack och hej
 saknar mina fina

I should know who I am by now

Har snart gått en vecka i skolan och det börjar gå uppåt i trivseln, hatade allting i början och satt varje kväll och mådde dåligt men inte alls lika mycket nu. Börjar trivas braa i klassen och schemat är inte katastrof längre.
Slutade ett idag så kom till heby vid halv två då jag satt utanför skolan och väntade på moa k som slutade 2, satt med henne i skolan tills hennes pianolektion började och kom nu hem för en stund sen och vill egentligen bara lägga mig ner i sängen och sova.

mina änglar

Efter fem månader så fick jag äntligen träffa mina små fisar igen, hade nästan börjat ge upp om att få se dom igen. Dom kom hit en 20 minutrar idag och jag fick busa av mig med dom, även minstingen var oemotståndlig idag, efter någon minut märktes det inte ens att det gått sådan lång tid sen vi senast träffades utan det var som vanligt, världens bästa känsla att vara i deras närvaro

ur balans

Det är heeelg. Vi fick ändringar i schemat igår och vi kommer inte sluta 11 på fredagar utan vi kommer sluta 20 i 3.. Gick iallafall direkt hem till Moa K med Jennie igår när jag kom till heby med tåget. Pratade lite med Camilla och sen vidare och träffade Baban, Nora och resten av deras friends. Vart hur trött som helst mot kvällen och jag var jättetråkig så åkte hem. Idag hoppas jag på att få träffa tjejerna, dock verkar det som om hälften kommer vara upptagna enda tills ikväll men får hoppas vi löser dettt. Måste också försöka få tag på min väska som ligger hemma hos Moa K, ajaaaa

22 augusti 2013

Har gått i skolan 2 dagar nu och hittils är det faktiskt ganska bra, helt okej klass och skolan är väl också ganska okej, är väl schemat som jag inte är helt vän med. Men finns inget att göra åt saken så får väl försöka se allt så positivt som möjligt. Igår gick jag in i heby skola när jag kom hem med bussen vid 3 och hälsade på alla lärare, saknar dom så mycket. Efter det följde jag Moa K hem och blev även kvar där till 8, gick sedan hem så kom Moa G såfort jag kommit innanför dörren så sov hon kvar här tills idag. Fredag imorgon så det är heeeeelg efter imorgon och jag slutar redan klockan 11. Får se om jag träffar Moa K och Co imorgon och sen på lördag ska vi ha tjejkvällll alla tjejerna, har gått ett tag sen nu sen vi träffades allihoppa, saknar idioterna
 

sommarlov 2013

Har gjort så mycket fint denna sommar, bästa sommaren hittils ♥
JUNI
Började lovet med att ha disco med alla niorna i skolan på avslutningskvällen tillsammans några lärare, allla stod och dansade alla danser från vårshowen, alla kramades med alla och det var så fint.

Vi firade midsommar hemma hos Linus tillsammans med grabbarna, var ute och gick, hälsade på Samuels kattungar, kollade på film och skickade fula videos till Camilla.

JULI
Jag och Ida hade picknick i Runhällen, tog massa kort och bara myste, hur fint som helst
 
Vi gjorde värsta planen och våldgästade Camilla, fikade med henne moa och noel, gav henne födelsedagspresenter, pratade massa skit i 6 timmar & lärde oss the cup song haha. Det var även första gången vi träffade moa k.

Vi åkte longboard hela dagarna och kvällarna, jag och moa gjorde inbrott på Camillas gård för att lämna ett HEJ meddelande vid hennes dörr då hon varit bortrest ett tag och skulle komma hem dagen efter, då passade vi på att kolla runt lite på gården som dom idioter vi är.

Ebba var i stockholm och vingåker så jag, moa och sara umgicks väldigt mycket, longboardturer tills det var kolsvart ute, jag och moa åt mat på världshuset tillsammans med hennes föräldrar, moa pressade på sig alla saras nya kläder bara för att jävlas & vi var med enbart moa k för första gången och det var även första gången vi följde henne hem.

Vi åkte hela gänget till Råksjön i tre dagar helt själva, lyckades faktiskt överleva och ha det väldigt bra, vi åkte ut med flotten, badade, lagade mat, spelade gitarr, körde spel, myste, tände brasor och hade det bra. 

AUGUSTI

Vi umgicks mera med moa k, lärde henne åka longboard och fortsatte att följa henne hem. David kom hem igen efter att ha varit i australien i 6 månader, vi knäppte kort för att sedan beställa ett skal till ebba som fyllde år, jag och sara åkte på ålandskryssning fram och tillbaka med min familj och vi åt en massa god mat.
 
Moa fixade en basketboll så vi spelade mycket basket på skolgården, jag och moa åkte och köpte frukost vid 9 på morgonen och sedan åkte vi upp till moa k och tvingade upp henne för att följa med oss på picknick.

Jag, moa, adina och märta åkte till uppsala för att träffa Anna, fick se hennes lägenhet och prata med henne och moa hoppade i henne säng, efter att inte ha sett henne alls på hela sommarn. Vi satte upp ett tält på ebbas gård för att senare tälta vilket ledde till att folk kom och kastade äpplen på oss och smög omkring på gården så vi sov inne istället.

Hade fina dagar/kvällar med moa k hemma hos henne, åkte till gröna lund med henne och hade en jättemysig dag där vi åkte dom flesta karuseller och försökte vinna stora priser men fick små fula istället. Träffade henne och ebba igen på kvällen för att lyssna på state of grace som spelade på torget. Kollade på karnevalståget med sara och åt våran berömda kebab.

Och dethär var inte ens hela lovet, sammanfattning på allt är att detta lov varit hur bra som helst och hade inte kunnat önska efter ett bättre. Ni är så bra allihopa ♥

even heroes have the right to bleed

Jag har dom senaste dagarna varit med fina människor, ida kom hit en morgon & vi åkte in till uppsala och åt, träffade mörten och nora på kvällen och hade finaste kvällskonversationen ever. I förrgår träffades vi allihopppppa en sista gång innan skolan börjar och det var meningen att vi skulle tälta, hade värsta stora tältet men slutade med att det kom några idioter och kasta äpplen och sprang runt på gården så vi sov inne. Igår åkte jag upp till mörtis och kollade på Marley and me & King kong, så fina filmer och fick se henne gråta haha nästan bättre stund än filmerna, förlåt sötis<33. Idag ska jag leka med moa och imorgon åker jag till grönan med familjen och mörten, fint avslut på lovet kan jag tycka.

när alla vännerna gått hem

Min dator är fortfarande inte fixad och eftersom jag inte har så stort behov att sitta vid den har jag inte lagt ner någon tid på att försöka få någon att fixa den så det är därför jag ca aldrig skriver någonting. När skolan börjar igen eller i slutet av lovet så kommer jag göra en sammanfattning av något slag av hela sommaren. Kan hittills säga att det varit den bästa sommaren på väldigt länge med sena sommarnätter, longboard turer, basket, skratt, nya människor, en riktigt bra ny vän, åland, filmkvällar och fina samtal med fina människor. Dagarna tickar sakta ner och ångesten kommer krypande mer och mer varje dag, börjar ny skola, kommer inte träffa min vänner varje dag längre, kommer inte ens ha lov samtigit som dom. Alla kvällar jag bara legat vaken och tänkt att jag vill spola tillbaka tiden ett år och gå kvar i heby. Just nu känns det som om jag inte kommer palla med skolan jag kommer inte klara av gymnasiet kommer inte klara av att ta nästa steg i livet. och allt jag behöver är någon som säger att allt kommer att bli okej, och verkligen mena det

Tiden tickar sakta ner

I torsdags åkte jag med familjen plus Sara och Josefine till Åland fram och tillbaka, riktigt mysigt faktiskt och hur god mat som helst. Hamnade dock i en jäkligt stor matkoma och vi satt och halvsov stor del av vägen tillbaka, vi vann även en apa på sånhär "klo maskin".
I förrgår sov jag och Sara hos moa, badade i hennes pool och cyklade sammanlagt en mil, 5km bara för att spela basket haha.
Igår träffade jag moa Sara Adina och Ebba, åkte runt i Heby och spelade basket, alltid kul med dom människorna. Efter det runt 10 åkte jag moa Adina hem till Camilla och umgicks med henne och noel, moa k kom också efter ett tag och fan vad gillar den familjen så himla fina. Slutade kvällen med att det åskar så in i helvete mycket och alla var jätterädda och Camilla skjutsade hem oss. Sommarlovet är bra


RSS 2.0