2012, del 2

Juni
Jag slutade skolan, hade en sjukt fin skolavslutning, jag åkte till grönalund med skolan och var med fina vänner hela kvällen. Vi satte upp poolen och jag lyckades bada ett fåtal gånger. Adam kom till heby så jag träffade honom, jag var på technomässa i vittinge vilket inte alls var som jag tänkt mig, och jag umgicks mycket med anton.
 
Juli
Melwin och Malwa var här väldigt mycket, flera nätter i rad varje gång dom kom. Jag var mycket ute med mamma som envisade sig om att ta kort på mig.
 
Augusti
 Jag var mycket med ida, vi var föööör mycket inne i uppsala och åt skräpmat och fikade huuur mycket som helst. vi började åka skateboard haha, jag fick nå fel i foten som fortfarande inte gått bort med enligt läkaren så äre ingenting som är skadat. Jag var i tännäs med familjen plus familjen Erlansson vilket var mkt skönt, vi åkte till en av de tre parker i sverige med myskoxar och vi mötte renar varje dag. Jag klippte mig och vart som vanligt inte nöjd. Jag umgicks mycket med nathalie och jag började i skolan igen och fick träffa alla underbara människor.
 
September
Vi åkte på klassresa tillsammans med F, vi sov två nätter på en segelbåt och åkte i mälaren. Jag sov mycker i idas stuga <33. Vi hade väldigt många sköna NO lektioner. Vi lämnade fina meddelanden på en lärares tavla och jag och moa började va kvar i skolan ett tag efter att vi slutat.
 
Oktober
Vi firade mormor som fyllde 65 år. Jag lekte i lövhögar med småskitarna och hoppade även i lövhögar med ida.
 
November
Jag var i stockholm på fotomässa, fick tapetserat i rummet. Vi tog skolfoto i skolan, och våran klass + F vann innebandyturneringen. Jag fick också en ny kompis, Liam.
 
December
Hoppade i snön med ida, vart mkt bra kompis med adinis, jag och moa gjorde goda kolor och mönstereleverna fick knäck. Boberg chillarrrr, det blev julafton så firade det med mormor och sen dagen efter blev det minijul med melwin och malwa. Moa lämnade sverige för att åka till thailand så jag fick mig en reservmoa som har klarat sig mkt bra i den rollen. Jag och moa var i skolan utan att någon lärare var där, vi fick vårat sjätte kort på haffarNs skor och det vart julavslutning.

29 december 2012

yoyoyooy. Blev väckt vid 11 för vi skulle tydligen till kyrkan. Träffade Jonna och, Danne(?) eftersom dom gifter sig på måndag och jag ska alltså med på bröllopet med mamma, JAG ska alltså kanske sitta på nån jävla balkong i kyrkan och ta kort på brudgummen eller vad det heter. mm jo skit kul har träffat människan en gång innan men visst. aja. Vet inte helt vad som händer på måndag, ska kanske träffa boberg och hans friend. annars kmr jag bara bli hemma.

upside down

Kollade på "Upside down" för andra gången idag, sjukt bra film. Har förövrigt himlans ont i huvudet, mamma är sjuk så kommer hålla mig på avstånd för jag tänker fan inte bli sjuk nu.

2012, del 1

Januari

Småskitarna var här väldigt mycket så jag var med dom större del av tiden, men när jag inte var med dom var jag med ida och åkte väldigt, väldigt ofta till Uppsala för att äta och sedan hamnade vi i stort sett varje gång på stationen en halvtimme innan bussen kom.
 
Februari

Småskitarna var här mycket, vi åkte till skattmansö med hela skolan där det vart hur mysigt och bra som helst tills i slutet då det vart ett litet ganska konstigt drama. Jag fyllde år och jag umgicks mycket med Nathalie och Anton.
 
Mars
Jag umgickst mycket med nathalie, jesper och balen, hade många filmkvällar och hade det allmänt bra.
 
April

Jag umgick mycket med ida, tog massa kort och hade en massvis kvällar med kladdkakebak, bakade en jävla massa även när jag var själv. Började prata med en rolig grabb och umgicks även mycket Jesper och David.
 
Maj

Jag började ta mera kort med kameran både på småskitarna och på annat. Klassen åkte på utflyckt till våran dåvarande handledares stuga där det vart forsåkning och fisketävling. Jesper bestämde sig för att bli lite mera kvinnlig av sig och det vart fotboll i skolan där jag skämde ut mig totalt genom att lyckas ramla med hela stolen. Jag sov hos ida väldigt mycket och klassen sålde hembakat. Jag konfirmerade mig.

27 december 2012

helloooo. Ida kom hit igår, har inte hittat spelkontrollerna annars skulle jag spöat skiten ur henne. Följde iallafall med hem till henne vid halv 9?, fick skrattattack senare på kvällen åt idas jävla vanor... Gick och la oss och hade världens fulaste samtalsämnen. Har iallafall kommit hem nu och har tillochmed slagit ihop en kladdkaka eftersom att brors kladdchockladbollskaka smakade bajs.
lillskiten kan iphonen nästan utantill nu

25 december 2012

Tjabba, skitkorvarna kom hit ett tag idag, vart nere i skogen och nästan fastnat i snön och setat och spelat & pusslat, dock sov dom inte kvar utan åkte hem för en stund sen pga dom åker upp till norr imorgonbitti. men jag är nöjd iallafall, det har vart en superbra dag och nu tänker jag gå och äta julmaten som blev kvar från igår.

24

Lucka 24: En bild som gör dig glad

julafton

Har haft en väldigt bra julafton, fick bra presenter och haft trevligt sällskap. Det som vart dåligt var att farfar åkte in på akuten pga förmodligen blindtarmen och dagens samtalsämne var brors resa till australien, vilken jag inte tycker om. Men somsagt mycket bättre än förra året då allt var kaos. Och har nu som v arje år, grymt tråkigt och eftersom det är julafton finns det inga sociala folk. Sååå hejdå

24 december 2012

Jag och MIIIINNNNNN minigran Gunvald, säger härmed GOD JUL

imorgon smäller det

Hejsansvejsan. Vaknade tidigt men vägrade gå upp, åt frukost och hade tillslut ca 10 minuter på mig att fixa mig till julbordet, och satt då i pyjamas. trevligt :)))). Åkte iaf till farmor vid 3, träffade kenneth och även mormor kom en stund, öppnade julklappar och åkte hem. JULAFTON IMORGON GRABBAR. skoja är inte taggad alls. 
Har spenderat dan innan julafton såhär:

23!!!!!!

Lucka 23: En bild från i somras

22

Lucka 22: En tid du saknar

en apa som liknar dig

Igår: Var en supermysig avslutning i skolan, dans, betyg, fika, jullekar och en massamassa kramar! Kunde inte ha blivit bättre. Åkte senare in med pappa och ida till uppsala och kollade efter julklapp och åt mat, standard. Vi åkte buss hem så fick vi pizza och hade det braaa.



Idag: Vaknade 12? åt fukost 1, satte sedan på That's my boy och har efter det bara pratat och hon åkte nyss hem.

Två dagar kvar till jul, helt sjukt.


21

Lucka 21: En person som alltid ställer upp för dig.

20

Lucka 20: dina närmaste

20 december 2012

hejhejhejhejhejhej. hade ca 2 lektioner idag pga var klar med SO så behövde ej jobba på varken so,alf eller engelskan, och på dom riktiga lektionerna hade vi julkalendern klipp och fritt på idrotten och bullbak. Skolans sista riktiga dag avklarad! Bara imorgon kvar och då slutar vi ca halv 11. Åker kanske efter det till uppsala och kollar sista julklappen.
Gick efter skolan och först kramade och sa hejdå till Moa som åker till thailand imorgon den lilla jäveln. Sen till Boberg och träffade honom några timmar, skoj mään

19

Lucka 19: En person som är snygg

Tears don't mean you're losing, everybody's bruising

yoyoyooyoy, hade två äckelprov som jag inte tror gick bra alls :))))). lämande in SO uppsatsen så slipper den nå mera, vilket gör att det är slappdag imorgon! najs määään. två dagar kvar sen jullov, 5 dar kvar till julafton, helt sjukt

18

Lucka 18: din fritid

give me more time

Gryyymmmmmm dag grabbar. Hade på förmiddagen halvt fritt, jag plus flera var på sällskapsspel, trevlans. På eftermiddagen hade vi film, jag moa och sara satt istället och jobbade med SO uppgiften halv 1 till halv 3, och jag kommer bli klar imorgon med hela skiten!!!!!!!! världens lyckligaste!!!! nej skoja långt ifrån. Varje gång jag och moa lämnas ensamma blire kaos, skratt åt världens dummaste saker. HAR TVÅ PrOV IMORGON SOM KOMMER GÅ ÅT HELVETE

17

Lucka 17: en ovanlig bild

17 december 2012

EN VECKA KVAR TILL JUL
Helt ok dag, gjorde ingenting alls på slöjden och efter skolan satt mönster eleverna ;););) kvar, jag och moa var kvar enda till fem = var helt svart i hela skolan och inte en enda lärare var kvar! och självklart gick hon och sa att det var mördare överallt men aja, överlevde. Endast pysseldag imorgon så kommer inte ha någon lektion alls förutom i slutet då några skippar film och jobbar SO istället

16

Lucka 16: En bild på dig själv

16 december 2012

Blev väckt så åkte vi in till sala och hämtade min säng på jysk, absolut inte lika skön som min förra men får överleva. Åkte sedan vidare till Kotten och hämtade några ljus. Har sen vi kommit hem skruvat isär gamla sängen och satt upp den nya. Satt natten till idag och jobbade SO, haha deppmode är bästa plugghumöret!

15 december 2012

tjobres har inte gjort ett skit på hela dagen, bror instalerade photoshop så sitter och njuter av det. 

15

Lucka 15: En bra person

141212

freeedag, alltså helg. Slutade skolan med att vi kollade på simpsons på engelskan, ett bra avslut. Tog hem SOn fast kan inte säga att jag planerat att jobba något hehehhe. Jag och Moa kommer sitta kvar efter skolan nästa vecka för att lyckas få klart skiten, bra som vi är jao. Ska nu kolla på paradise hotel norge, hej

14

Lucka 14: En tid du saknar

13

Lucka 13: Du och någon klasskompis

lucia

dan gick på fort, hade pingis på engelskan och inget jobbigt på hemkunskapen. åkte vid halv 6 ner till kyrkan för att kolla på luciatåg, hade tur så adam och andy var där så stod med dom över alla andra och kommenterade allting, sedan iväg för fika (!!!!!!!!). ca en vecka kvar i skolan, sjukt

12

Lucka 12: Din vardag

12-12-12

Mkt bra dag mmmm jaaa. Vi kollade på luciatåg imorse så vi missade svenskan och SOn. Jag och moa satt och försökte få ögonkontakt med alla så dom började skratta, onda som vi är. Senare hade jag moa adina och alice frivilligt NO med lindha, dock vart det inte så mycket NO utan mera prat om livet mm vi är djupa här. Satt när vi slutade kvar på läxhjälpen och gjorde klart elevensvaläckeluppsatsen och båda lärarna har nu fått den. äntligen, hoppas att dom aldrig mera nämner den och inte vill prata med mig om den.

11

Lucka 11: Någon du berättar allt för

11-12-12

Satt kvar i skolan även idag, kommer göra det imorgon också. Jag och Moa är ju trots allt mönsterelever XD. hahhaaha dom vet ej vad dom pratar om xd. Vi lyckades fjäska till oss knäck idag efter att skolan slutat! kan ni de eller? nej skulle inte tro de va ;););). lucia i skolan imorn och lucia på kvällen på torsdag, får fika :ppp.

10

Lucka 10: Någon du tycker är väldigt snäll

And I don't care don't care don't care what they said

Somnade vid halv 1, vaknade klockan 3. Hade bajskramper och fick svårt att anadas, mm kul att va tjej :D. aja, skulle egentligen inte till skolan men ändrade mig och åkte dit iaf, tänkte åka hem hela dan men var kvar, var tillochmed kvar på läxhjälpen och fixade lite med SOn. Får se om jag blir kvar även imorgon. Har matteprov imorgon, kommer gå åt helvete :)

9

Lucka 9: Någon i din släkt

A thousand words, a hundred thoughts

hänt ganska mkt trevligt nu i slutet av helgen. Lyckades få skjuts av mamma så åkte till runhällen igår, hoppade i snöhögar och gömde oss för dom få som åkte förbi, drack varm chocklad, startade Sunes sommar fast vart dock inte så mycket kollande, hade det allmänt jättebra. Alarmet gick på redan 8 imorse och hade ingen lust alls att gå upp. Började med att vi missade bussen men blev hämtade av mamma istället. Tog sen bussen in till uppsala och har nu handlat klart alla julklappar. får se om jag ångrar mig och köper något åt mormoroch leffe. Men annars så är jag helt klar!

mys med en vän

Om jag har tur åker jag om en stund och har det mys med en fin vän.

8

Lucka 8: En du saknar

so far away Have to believe that you can still feel me

helllllloooo. Somnade redan vid halv 1 igår, vaknade när det fortfarande var mörkt ute så vägrade gå upp, somnade om och vaknade igen vid 11. Har kollat på V och några avsnitt av Grey's. Vet inte riktigt vad som händer idag, bbörjar få lite panik över att jag inte fixat en enda julklapp :). Slutar väl med att det inte blir några från mig
Grattis Världens bästa Malwa på födelsedagen, jag älskar dig skitunge

catfight


it's getting harder to hide

Igår: Hade först hörövning på engelskan och sedan prov på hemkunskapen, vilket tog 2 timmar. mm kul med hemkunskap. 
Idag: Hatar förmiddagarna på fredagar men sen senare blire partyparty. nejmen, fick gå runt och ta kort med ipad hela bild lektionen och fick skåda catfight på SOn. roligaste på hela dan.

7

Lucka 7: En bild du aldrig lagt upp

6

Lucka 6: Du och en vän

5 november 2012

EXAKT TVÅ MÅNADER KVAR TILLS JAG FYLLER OCH NITTON DAGAR TILL JUL
tjeeeeeeeeena. höll på och dö sista lektionen i skolan pga så sjukt jävla bajsjobbigt och fattade ingenting och ingen av so lärarna va där, kulkul. utom det var dan normallll. Gick sedan hem i snöstormen, hela framsidan av mig var helt vit när jag kom hem, men slutade frysa efter halva vägen iaf pga bortdomnad i hela kroppen :)

5

Lucka 5: en gammal bild på dig själv

4 november 2012

allt jag vill just nu: lägga mig och dö. Vad jag ska göra: plugga till jobbigt äckligt hk prov.

4.

Lucka 4:  en konstig tid i ditt liv

and none of this will ever even matter

skola idag, gick sjukt segt att gå upp, och ändå kom jag till skolan halv 8. älskar när man gör det pga man är helt själv där. är helt klar på slöjden, dräkt + mantel! det enda vi har denna veckan är hk prov, så ska börja plugga på det imorgon, och sen har vi no nästa vecka. håller på och somna sittandes så hejdååååå
ni är braaaaaaaaa

3

Lucka 3: En bild på någon i din familj
KLICKA PÅ BILDEN

2.

KLICKA PÅ BILDEN
 
Lucka 2: En bild på dig själv

1a advent

 

finaste

 

om vingarna bär

Det är 2 december och det känns helt overkligt? snart julafton ju! fredagen: dramadrama hela dan hahah..
Åkte med mamma till nån skog och fors igår och fotade, vi lyckas alltid endast få ett fåtal bra kort vilket suger, haha. Somnade tidigt igår vilket jag ångrar. Gick upp till rummet för att städa och sedan julpynta men hamnade här, standard. Skola imorn och det gör inte så mycket. Ska göra ett nytt försök till att städa, hejsansvejsan

1.

Lucka 1: Någon du umgås mycket med

1 december 2012

 

RSS 2.0