We're always in a hurry to grow up, to go places, to get ahead... but when you're young, one hour can change everything.


There's no shame in being afraid. Hell, we're all afraid. What you gotta do is figure out what you're afraid of, because when you put a face on it you can beat it.

citat från one tree hill ↑
Första meningen i förra inlägget, det skulle stå "blogg appen" och inte "blogg spåren".. auto saken då jag skrev på telefonen.
Åkte till Enköping idag och lämnade Melwin och Malwa hos deras mormorochmorfar, dom åker tillbaka upp på söndag. Och kan ta riktigt lång tid nu tills jag får träffa dom igen. tack allihopa
Har varit ute i stort sett hela tiden i en vecka, riktigt skönt faktiskt!
Hoppas på att få träffa någon idag så åker jag förhoppningsvis till Ida imorgon! 

1843

 
Blogg spåren fungerar inte när man har fått den nyare versionen, sämst. 
Iallafall så har jag hunnit med att vara både i Sala och Uppsala idag, skulle träffat Anton också men blev inte så. Småttingarna åker hem imorgon, dåligt. Så nu kommer det inte hända någonting alls på as länge skulle jag tro. Skoj med lov grabbar! 
 

gonna live life until we are dead

Badat idag vafan!!!! 14 grader, kapten king här, klarar allt sånt från och med nu ja. haha, vart ute i stort sett hela dagen, bajskallt men kul. Ska upp vid 5 imorgon då jag ska vara i uppsala klockan 6. Bror ska ta mckort, yippie.

250612

Där sprack det. Inge mera försök.

250612


SATAAAAAAAAAN VAD JAG HAR TRÅKIGT


stick around I'll see you everyday


when you get worried I'll be your soldier.

Gårdagen vart faktiskt bättre än jag väntat mig. Åt en massa gott hemma och senare gick jag till Nathalie och väntade på dom andra, vart kubbspel och en jävla massa mygg. Tror jag har en 10 myggbett på bena. Kom hem runt 12 då jag satte mig på altanen med ljus, film och jordgubbar!
Tråkväder idag så händer nog inte så mycket, imorgon kommer älskipelskisarna. brabra. hejdååå

glad midsommar


holding out for a hero

Har inte gjort mycket alls, satt och nästan somnade i solen på förmiddagen och senare vart det vattenkrig med pappa. Ganska härligt iallafall, tänkte hoppa i pooooolen med vågade inte. Inte än, måste bli varmare innan jag gör de badkruka som jag är. Åker till Uppsala imorgon, till Gränby med mamma och hoppas jag hittar något bra. Ska försöka tigga tilll mig donken också!!!! tjockis<3333 För övrigt så blire altanhäng större del av kvällen/natten. Riktigt skönt ute nu!

come on come on, turn a little faster

Adam kom till Heby idag så gick och träffa han direkt när jag vaknaa. Härligt som alltid att träffa han igen! Får väl hoppas dom kommer snart igen så jag får bullarna? haha får skylla mig själv :). Träffade iallafall Anton när Adam åkt hem, gick till Nathalie så gick jag anton nathalie julius och clara till ridhuset och kollade på ridtävling!! haha, får se vad som händer resten av kvällen, heeeeeeej

big love


Vem kunde ha anat

Inte gjort någonting alls på hela dagen, inte ens satt foten ute. Har ont i huvet, orkar inte. Har legat i sängen i x antal timmar och försökt somna men har inte lyckats. Har lust att bara gå ut en stund, men får inte :)))) så gåre när man är badassss mannen. Ska fortsätta med mitt fartfyllda liv. hahahha


-


juni hittills


I'm just out to find the better part of me

Fortfarande sjuk, så himla irreterande. Låter som en kråka när jag pratar då jag börjar bli hes plus att jag är jätte förkyld också. Det börjar bra :)))). Om en vecka kommer iallafall skitungarna hit! Saknar dom som satan
Vill göra någonting, vill inte sitta och slösa bort hela lovet framför datorn, men ajaaaaaaaaaaaaaa

i can't stop won't stop

Åkte till Nathalie igår och kollade på matchen, sov kvar och åkte in till sala imorse med mamma. Såg Anton så han åkte med till hebyyyyyy. Bajsväder ute och har mega tråkigt, får hoppas de händer något idag. hejjjjdååådådå

-


When you feel so tired but you can't sleep

Bra början att bli sjuk! jo men visst. Ont i huve, ont i halsen, förkyld, tjock i hela halsen plus huvudet. <333
Vaknade innan 12, somnade senare igen i soffan till 1, va ute ett tag. Sitter här och slösar bort dagen, trevligttrevligt, funderar på att sätta på något gamalt chuck avsnitt. hejdååååååååååå
bääästa

första dagen på sommarlovet

Vaknade vid 12, skapligt skönt! Har setat och fixat med bilder från igår så har inte ätit än, FRUKOST HÄR KOMMER JAG
du är bra kompis

skolavslutning 2012

kommer kanske flera senare

2012


tror vi har förstått vid det här laget


Maybe today, you can put the past away


Jumper

Städ, film och kolla på fotboll bestod denna dag på! Riktigt skön dag. Avslutning imorgon och sen grönan med många, så bra!


Sluta betee er som idioter



090612

Slutade efter att vi kollat på vårshowen igår. Åkte senare in med Nathalie till uppsala, hon köpte lite och så träffade vi jesper, johan och ivar. Riktigt trevlans. Stannade i gåvan påväg hem och kollade på balens fotbollsmatch, slutade 2-2 tror ja. Bra kväll blev det iallafall!
Åker till Ida om pappa kommer hem snart! bajbaj

070612

Åkte till Dennis stuga med klassen hela dan idag, riktigt bra vare!

060612

HAR SOVMORGON IMORGON! Hoppas bara de inte börjar regna. godnatt


really like your eyes can i come along

Hade inga lektioner kvar efter halv 2 igår, men stannade kvar i skolan med moa och väntade på hennes buss. Nästan helt ensamma i skolan sprang vi runt och va roliga, sen satt vi inne på våran no lektion som inte va en lektion egentligen, men läraren va där iallafall så vi fick va där.
Vid 6 åkte vi på studentmiddag i siggbo, vart bättre än vad jag trodde de skulle bli! Många bra tal och sånger.
Träffade sen Nathalie, skulle åka till Jesper men hann inte, träffade David och Ivar en stund på kvällen sen slockna jag direkt när jag kom hem. Skulle träffat Jesper idag också men hann inte de heller. Nästa helg hoppas jag att det blir som "planerat". då blirree braa.

I need you, so stay by my side

Gjorde i princip ingenting alls på någon lektion idag, och blir likadant imorgon förutom sista lektionen då vi har no prov, sista provet i 8an!
Åker till lisa imorgon som tar studenten, sen lediga på onsdag!

 


Och alla drömmer om fåglar även du även jag


1 juni 2012

I'm fett seriös bro

RSS 2.0