MARS


310312

LOV!!! och det började väldigt bra, gick till nathalie igår och träffade henne, jesper och danne. film och nattpromenad, kunde inte blivit bättre! Blev ingen cirkus igår haha, för att dom kom inte hem utan dom kommer hem imorgon istället och kanske kommer hit på onsdag!
träffar kanske IDA imorgon eftersom hon kommit hem!!! ellr hon är påväg hem, men saksamma

snart ett år sen ♥

Torsdag

Sovmorgon idag plus att vi bara hade fyra lektioner, helt okej! Hade dock en föreläsning vi va tvungna att sitta och lyssna på i en timme, om mat. Mmmm intressant. Glömde matteboken i skolan så kan inte plugga till prover som är imorgon, och spanskan är bara för tråkig för att lägga ner tid på. Kommer inte kunna somna eftersom jag sovit halva kvällen. HEJDÅ
Haha du är bra mannen


For years and years and years and years

ganska härlig dag, idag också som alla andra dar nu för tiden heheh. börjar inte förns NIO imorgon!!! Haha halva klassen är suuuuckers som börjar åtta, men inte man själv som är cool ja. Bara två dar kvar innan lov, 10 dagars lov som förmodligen kommer slösas bort. Ska försöka få hit adam ocksåååå, men går nog inte så bra med det misstänker jag.. Och hoppas på att få träffa melwin och malwa i helgen! Och träffar kanske fina mongot på fredag, blir nog bra!
kom hem please

Between the lines of fear and blame, I begin to wonder why I came

Basket på idrotten, kung! Haha nja.. Fatta bara hälften av vad hon sa på no så ja, det går bra nu! Haha åh orkar inte, men fick iallafall C+ på fysikprovet vilket är väldigt bra eftersom jag trodde att jag skulle få E. Kommer absolut inte att ha gått lika bra på so provet för kunde ingenting för jag inte fattade någonting av området, smart tjej ochsåvidare


minsta lilla kan göra stor skillnad

helt okej dag, inga jobbiga lektioner förutom b-språk och på so så funka inte datorerna så kunde inte göra någonting, bra där heby! va ute och gick en timme när jag kom hem och åtttt, kollar på desperate housewives, intressant och så vidare. saknar ida, hejdå.

Oh can you tell, I haven't slept very well since the last time that we spoke

Vet redan nu att jag kommer få smått panik ikväll eftrersom jag inte vet vart praopappret är, men tar det dåå.
duschade nyss och ska snart ut och gå, riktigt skönt ute! skola igen imorgon, bara en vecka och sen lov, riktigt skönt

240312

inte gjort ett piss på hela dagen, var ute och gick på eftermiddagen och åt plankstek efter det! världens bästa
photoshop dampar sönder, hela datorn håller på att paja. hääääärligt mannen! och cool som jag är ska jag kanske på cirkus nästa helg!!! men med bästa så de blir super

<3

MELWIN OCH MALWA - ni kommer alltid betyda mest


blåsipporna har kommit = strax vår!


22 mars 2012

 

 

förvirrad och besviken tjej passar bra på denna fina dag ja

 


Grattis på födelsedagen bror, 20 år!

Jag älskar dig


21 mars 2012

Bara 2 PRAO dagar kvar och känner att jag skulle kunna va där så himla mycket längre! Kommer inte överleva sen när skolan börjar, eller kan ju sno med mig Ture och Milton och gömma dom i väskan, ah ska fan göra de...
Men bara en vecka i skolan och sen påsklov! Och då åker kanske jag, mamma, David och Josefin upp till tennes.
Hej sötis, sitter du här och sover?

 


19 mars 2012

va på turbo till 3 då mamma kom och hämtade oss, helt otroligt mysigt! när jag kom hem så satte jag på "a cinderella story" och kollade nyss klart på "the vow". två av dom bästa filmerna jag sett!

it's hard to dance with a devil on your back

David har lyckats smitta mig, och ingen annan, vilket är konstigt eftersom jag inte ens vart nära honom. TACK
meennn, åkte till uppsala idag med mamma och fick med mig ett par byxor och en tröja hem iallafall. får ingen mat ikväll såå måste äta macka, mums
ska va på mammas jobb från och med imorgon, hela veckan! grymt, och blir grymmare än grymt om småskitarna kan vara så snälla och komma hem!

FÖRSENAD PRESENT FRÅN BRODER


17 MARS 2012

Har sjuuuukt tråkigt, och tror jag börjar bli sjuk. Finns ingenting att göra och tror inte vi har någonting gott att äta till ikväll när jag kommer kolla på film tills jag somnar, så troligen måste jag gå ner till affären, fast det kommer jag inte orka göra.


09.49

Ligger på nathalies golv och är täppt i ena näsborren samtidigt som dom andra ligger och snarkar i sängen, det är fan inte okej, har snart gått en timme sen jag vakna.
Va på bio igår, och den va Inge bra alls, slutet sög. Resten av kvällen vart allmänt mysig och bra.

bögisar ♥

 


-

Va tvungna att spela på telefon på engelskan, provet gick inte bra alls, va grym på att dansa, blev kvarglömda på no:n. Kan väl inte bli en bättre dag?


GRATTIS BABAN PÅ FÖDELSEDAGEN!

 


21.05

Bra dag idag! Förutom att jag var tyst hela dan och typ "deppig" haha fast det led inte jag av. Elevens val halva dan, satt och pluggade so eftersom vi har ett jävla prov imorgon som kommer gå åt helvete eftersom jag inte fattar vad jag gör när jag pluggar.. Sket i konfan och pluggade istället, och gick till farmor och åt fika och pannkakor! Bio på fredag tror jag, mys!


I USED TO LAUGH IT OF, I USED TO LOOK THE OTHER WAY

gick upp innan 11, frivilligt. ganskaaa bra hehe. vart tvingad att följa med till hallarn så satt med musik i öronen och sa inte ett ord samtidigt som jag såg skittjurig ut :)) tog nyss upp engelskabökerna men insåg direkt att jag inte fattade vad som stog så skiter it just nuu.
sommaren kan ju få komma nu så man får tillbaka det bruna
bild från förra sommaren

DUBBEL BRÖLLOP PÅ G

Haha åh känner mig jätte töntig men åh så bra att Loreen vann!!!! Dock inte så bra att Sverige tyckte flink va tredje bäst men skitsamma. Film och mys igår med Ida och Boberg, Sala idag med Ida och imorgon ingenting tror ja, ganska bra helg endå!


090312

Skapligt skön fredag! En seriös lektion, no. Film på b-språk och bara fika på matten. Dennis <333
Nathalies bild!

 


KONY 2012

STOP KONY, MAKE HIM FAMOUS

WHEN YOU LOVE SOMEONE, PUT THEIR NAME IN A CIRKLE, NOT A HEART BECAUSE HEARTS CAN BE BROKEN BUT CIRKLES GOES ON FOREVER

Jobbig dag plus konfa, den va ju inte lika jobbig tack och lov. Måste leta på engelskan och göra flera sidor till imorgon, plugga no till nästa veckas prov och ta hem so imorgon för att också plugga inför prov nästa vecka..
FÖLJER STRÖMMEN OCH SATSAR PÅ DENNA:

 


FEBRUARI + lite mars


MAYBE IT IS NOT ALWAYS ABOUT TRYING TO FIX SOMETHING BROKEN, MAYBE IT IS ABOUT STARTING OVER AND CREATING SOMETHING BETTER

Mattedag, fick gå runt i skolan och göra en massa saker på olika stationer. Och sen film när det va typ 2 timmar kvar, kollade på michael jackson filmen, asdålig! men allt var mycket bättre än att behöva jobba såååå.
Ida, Boberg och Hemming på fredag hoppas jag!

ONE OF THOSE MOMENTS WHEN EVERYTHING IS SO PERFECT AND SO WONDERFUL THAT YOU ALMOST FEEL SAD BECAUSE NOTHING CAN EVER BE THIS GOOD AGAIN.


A GOOD FRIEND WOULD OFFER YOU AN UMBRELLA IN THE RAIN, A BEST FRIEND WOULD STEAL YOURS AND SAY "RUN BITCH, RUN!"

Dagen var väl helt okej, var ute och gick på livskunskapen och ipads på matten. Fick också reda på att vi har två prov nästa vecka, känns ju sådäääär eftersom inte ens lärarna vet vad som ska vara med på ett av dom, så då kan man inte plugga på de heller, yey. Mattedag hela dan imorgon, ingen aning om vad det inebär helt meeenn, hej

Skogsvandring

Gick ut och gick på förmiddagen nån gång så kom pappa och plockade upp mig så åkte vi till utkikstornet i östa, mys. Riktigt fint vare!

 


-

hehehe bajs på mitt liv, någon som vill byta med mig?

Kalla mig

Gick till Nathalie igår, blev inte riktigt som det var tänkt men helt okej! Kortspel, ute och gå och mycket skratt! Fick ju tillochmed träffa Gabbe några minuter! Sov kvar hos Nathalie och gick hem vid 1 idag typ. Händer nog ingenting idag, melodifestivalen!!!! Hehehe
Det är över 20 grader varmt ute och jag sitter inne, väärt


020312


As long as no one knows, then nobody can care

Bra dag! Behövde bara spela kort på matten och film på spanskan! Den enda seriösa lektionen var no, brabra. Sover kanske hos Nathalie idag och imorgon åker jag nog till gåvan och tvingar Jakob och Lydia att kolla på melodifestivalen :))


010312


Jag ler och ni går på de ni ser

Helt okej dag + att vi hade polkadans på idrotten, tur att våran klass är så otroligt bra på att dansa! Haha eller..? Fredag imorgon redan! Helt sjukt vad veckorna går snabbt


RSS 2.0