Kungsträdgården

Igår kom Elias och när han somnat så åkte jag hem till Sara och bara snacka en massa skit, älskar det hon äger. Kom hem efter 12 och 05.30 imorse vart jag väckt så åkte jag, mamma och Elias till stockholm till kungsträdgården och kollade på alla körsbärsbträd. När vi kom hem så åkte vi till hårsbäcksdalen också och sprang runt och lekte. Senare kom Vanaja hit med pizza så vi käkade med henne.
 
 

21 april

Tillbaka i skolan efter att inte ha varit där på två veckor, blandade känslor ang det, både skönt men ändå jobbigt.  Fick sluta tidigare på svenskan idag så vi gick och åt kebab, hade senare utvecklingssamtal som gick bra. Setat och kollat igenom bilder från lettland och även några flera bilder jag tog på Sasha förra veckan eftersom att jag inte hann kolla igenom alla innan vi åkte. 
 
 

Lettland 2015

förra lördagen så åkte jag tsm med 7 elever och två lärare till Lettland i en vecka inom ett projekt vi gjort i skolan vilket var ganska kul, allt såg negativt ut i början och vissa saker ville man i stort sett dö av, men sen fanns det alla dom här bra sakerna som jämnade ut allt och det var en riktigt skön vecka. Att komma tillbaka till skolan i sala och vanliga lektioner efter 2 veckor får vi se hure går.
 

10 april

Dagen har varit fullspäckad, vaknade 08.24, bussen gick halv 9 så fort som fan upp för att hinna med den, hann med den och mötte upp Evelina i sala, gick och handlade chips och godis till nästa vecka i Lettland, iväg och hämta Elias på dagis, ta hem honom och busa sönder med honom, möta upp Serge för att fota hans lillasyster vilket gick strålande riktig liten modell är hon! Nu på kvällen åkte jag till Ica för att hämta ut pappas försenade present och sen upp till Moa för att lämna tillbaka en lånad rekvesita. ochhhh sist men inte minst hade jag inte börjat packa sååå har packat hela kvällen och looovar att det är något jag glömt som man kommer på när vi landar i Lettland. Ska kolla friends tills jag somnar och komma ihåg att ställa klockan imorgon, haaadeeee

lov

Älskar att ha lov, det enda tråkiga är att jag inte kan göra så mycket eftersom att de flesta jag umgås med går i skolan denhär veckan, men fan vad skönt det är att slippa skolan. Igår åkte jag in till sala och träffa elias, I
imorgon ska jag nog fota Moa, på torsdagkväll åker jag upp till Leksand för en andra intervju, på fredag ska jag förmodligen fota Serge och på lördag sticker jag till Lettland med skolan. 
 
Var till Uppsala idag en snabbis och åt på donken med ida, tkr om den människan.
Sen vi skaffat ny soffa så spenderar jag stor del i den, så himla skön och det skadar ju inte alls att pappa köpte stor tv för ett par månader sen!! ska iaf fortsätta kolla på både tvn och friends på datorn haha, haadee
 

Denna lilla pojke, han äger halva mitt hjärta. världens finaste

berlin is back

åkte till sara igår kväll och träffade tjejerna, bra chill kväll med musik och sällskapsspel. Kom iaf hem inatt och startade några friendsavsnitt och åt chips tills jag somnade. Och nu har jag lov en vecka!

5 april

Inte hänt så mycket allt bara går på som vanligt, skola, vänner, helg, elias osv. 

RSS 2.0