30 juli 2014

 
bild från någon sommar sen.
Har inte gjort ett skit på flera dagar men det är egentligen ganska skönt det också, setat vid datorn och hållit på med bilder blandat med att kolla på filmer och serier. Har precis kollat ikapp med på awkward, så har sett alla avsnitt som kommit ut och det är en himlans bra serie.
 
Imorgon åker jag kanske till uppsala och införskaffar mig ett extrabatteri till telefonen och efter det får jag äntligen träffa Sara igen som varit i tyskland en vecka. pussilussi hejdå 

photoshop

Setat vaken och lekt i photoshop med olika bilder.

Sex tape

Igår åkte jag moaL och adamK in till uppsala för att kolla på bio, sex tape, den var faktiskt väldigt bra och helt klart värd att se. Efter bion satte vi oss vid en fontän vid station i uppsala och väntade på att tåget skulle gå och när vi kom tbx till heby så åkte moa hem och jag och adam satte och först och gungade och sedan gick vi vidare till skolan och till sporthallen. Idioten försöte få upp mig på massa tak men osmidig som jag är lyckades han inte. Riktigt bra dag måste jag erkänna, ganska skönt att ha vänner man inte måste träffa hela tiden som det ändå inte blir stelt med när man träffar dom igen.
 

Tjäna pengar

För någon dag sen ville mamma fota mig och ge mig pengar i gengäld. Och eftersom jag inte har ngt sommarjobb är dethär ett ganska enkelt och bra sätt att tjäna pengar på. Här är några av korten.

24 07 2014

Har de senaste dagarna inte gjort någonting alls, kollat på serier. Börjat kolla på True blood och det är väl helt ok, lite långa avsnitt bara. Låg ute ochh sola igår för första gången i sommar, haha, och har hittat "nya" gamla bilder.

22 juli 2K14

De senaste 5 dagarna så har MoaK varit här och vi har egentligen bara legat i sängen och kollat på serier och filmer hela dagarna. Igår (tror jag) gjorde vi chokladbollar och dom vart succé! Idag har vi kollat på Spirit, nostalgi på hög nivå då jag älskat den filmen sen jag var liten, har tillochmed inspelat på band när jag får den filmen i julklapp när jag var ca 9 kanske och det jag sa då var "nu behöver jag inte åka hem till sara för att få kolla på spirit", haha. Vi har även lekt lite och fixade till en helsvart tröja till lite roligare, resultatet är på bild.

16072014

Har de senaste dagarna umgåtts med Olof. Linus cyklade även till heby frpn Huddunge jävla krigare han är. Moa, samuel och alfred kom även hit så jag och sara var med dom för ett par dagar sen. Sen var vi i huddunge med massa härligt folk i lördags och sov kvar till söndag, efter det vidare till Östa med familjen och vi åkte helikopter och fyfan vad coolt det var!! Man kände sig så fri. 
Jag sara ebba tog oss till huddunge igår och träffade linus och åt jordgubbar och chokladbollar.
En jävla massa bilder i varje inlägg, lev med det.

1515

Ensam hemma och leker att jag är någonting, 'även upptäckt att jag är fkn skelögd på kort

11 juli 2014

Har under dom senaste dagarna haft picknick med moaK,ätit pizza  och hoppat studsmatta med sovsäckar hos ebba, åkt till gåvan och köpt massvis med godis tsm med sara och på kvällen försökt äta godiset tsm med moaK, serge och adamK vilket resulterade i magont, moa och adina kom till heby för första gången på hela lovet lol så umgicks med dom igår och på kvällen åkte jag och sara och träffade denna fina orm med namn olof. Har även hållit adam sällskap vid jordgubsförsäljningen och tjänat en liter jordgubbar på det.
De senaste dagarna har varit väldigt bra faktiskt

Throwback

Sist när melwin, malwa och brida var hos oss.
Ha en fin kväll.
Jason Mraz – 3 Things
 

Balkong

I förrgår satt jag och sara på hennes balkong ett par timmar och åt massvis med jordgubbar. Igår var även ebba med och vi satt ännu en gång på saras balkong och åt jordgubbar och äckligt godis. Lite senare åkte vi hem till ebba och hämtade ingridienser och sedan tbx till sara för att baka chokladbollar och dom vart priiiima.
Sånahär kvällar man känner att det är sommar. 
 

Bröllop

Var i lördags på ett bröllop och assisterade samt fick äran att fota också, enda sättet att få pengar då jag inte har något sommarjobb, inte ett vanligt traditionellt bröllop utan dethär var himla mycket roligare och mysigare. När det var klart åkte iallafall jag och mamma hemmåt och jag lyckades tigga till mig hämtmat.

Första juli tvåtusenfjorton

Det är redan Juli och kan ärligt säga att jag inte är speciellt nöjd med Juni. Inte gjort mycket alls om man jämför med förra sommaren menmen, beror väl lite på vädret också då det knappt varit sol hittills. 
Är för tillfället helt själv hemma och finns inget bättre, kan ha musiken på högsta och stänga in mig på rummet utan att någon klagar på att man ska göra saker osv.

RSS 2.0