2013 part 1

Januari
Jag umgicks ganska mycket med Boberg, moa skicakde alltid massa bilder istället för att plugga
 
Februari
Jag och ida åkte in till uppsala nästan hela tiden för att äta på max, hela skolan var i skattmansö och moa höll på att bli påkörd av balen, jag sara pauline genomled alla spanska lektioner som vi inte gjorde ett piss på haha, vi var hemma hos moa allihopa för första gången tsm ooooch våran klass vann innebandyturneringen. Jag fyllde även år.
 
Mars
Jag och moa började skypea hela tiden, vi inhandlade novellkläder, jag och moa leeed på mattelektionerna som var hemska, jag umgicks mycket med ida, melwin och malwa kom till oss och camillaälskling fixade påskmys som några av oss faktiskt fixade åt henne också, vi gick och handlade godis och gav henne påskägg.
 
April
Hela skolan var på novellmiddag i uppsala som var hur mysigt och fint som helst, vi tog spexfoto där jag och moa hade våra fina dräckter och mantlar vi gjort på slöjden, jag åkte till enköping och träffade småskitarna och jag moa sara linus jobbade i kiosken på vallen för att tjäna lite pengar.

vinter

Haha skriver i stort sett aldrig längre men det är för att jag inte sitter vid datorn utan endast vid ipaden och det är bara jobbigt att skriva inlägg därifrån. Är julafton imorgon och jag har noll julkänsla, ingen snö alls och idag har jag bara setat hemma och kollat på greys anatomy. Tänkte iaf att nån kväll ska jag sammanfatta året i bilder det är alltid kul. I frredags hade vi julklappsbyte i huddungeee och i lördags träffade jag först adam igen efter nästan två år och efter det gick jag till MoaK och sov där. vi höres
 

RSS 2.0