mars 2013

Kollat på melodifestivalen med fina människor, haft danstävling i skolan, fått klasströjan, påskfika i skolan, skaffat novellkläder, varit i stallet, sovit mellan Sara och Adina, Melwin och Malwa kom en heldag, +mer.
Det har varit en riktigt fin månad.

gå mot rött

Har kommit in i en period då allt handlar om "måste ha nytt", vill ha nya möbler vill ha nytt till datorn (tangentbort, mus, högtalare, skrivbord) vill ha nya kläder. Hittade Guitar hero gitarren men själva sökaren som gör att man kan använda gitarren är borta, alla dosor är borta så det går inte att spela någonting alls. Blev väckt halv 1, gick ner och åt frukost en och en halv timme, gick och la mig i sängen 2- 5 och efter det har jag bara sprungit runt och letat skit till playstationet men det gick åt helvete.
Starta Charlie St. Cloud igår kväll men den hackade och valde då att stänga av den helt för hade glömt bort att det är värsta gråtfilmen och jag orkade inte det. 
Vill fota någonting men orkar itne gå ut och hatar att ta på naturen sååå ja, det sket sig det med:)

30 mars 2013

Bokstavligen inte gjort ett skit på hela dagen, vart upptvingad 8?!??!?!? för att äta frukost men gick och la mig igen direkt efter, vart upptvingad igen för att leta efter ägg och hade nästan hellre sovit längre för nu mår jag bara illa. Bästa på hela dagen var att jag fick revbensspjäll till mat. Klockan är ca 10 och hela huset sover bara jag och zelma vakna, sååå ska starta någon film och förhoppningsvist somna till den. godnatt

"vi tar emot den kärlek vi tror vi förtjänar"

Åkte till Ida igår trots min enorma hosta och förkylning. Gick till Boberg ett tag och sedan tillbaka till Ida som hade tänt en massa ljus och allt var bara så fint och mysigt. Startade The perks of being a wallflower, en av dom bästa filmer jag någonsin sett så kvällen slutade på bästa sätt.
Åkte hit med 1 bussen och ida stannade kvar tills hon åkte iväg till sala. Har fått ont i huvudet så borde egentligen inte spendera hela natten framför datorn men det kommer nog sluta så iallafall. hejs

 

 

glad påsk

Torsdag vilket betyder påsklov! Min röst är förstörd, i morse kunde jag itne ens prata såååå sångprovet gick ju inte direkt någe vidare :). Ska få göra om det efter lovet iaf och hade inte fått F trots min hemska röst. Jag adina moa alice överraskade Camilla med två påskägg direkt på morgonen och hon höll på att börja grina, och pga det slapp våran klass hjälpa till att städa skolan. Vi fick även glass och chockladkanin på engelskan av henne, finns inte många som slår henne, promise she is beeeest. Börjas planeras inför avslutningen, kommer bli en sjukt fin dag men samtidigt en så sjukt hemsk dag. Men ser på det possitiva och kommer njuta av varenda sekund.
Om mamma låter mig så åker jag till runhällen ikväll för att träffa boberg och sedan gå och sova hos ida.
världens bästa

hur vill du leva när tiden går för fort

Så sjukt trött, både fysiskt och physiskt. Kan inte somna på kvällarna vilket resulterar i 5 timmars sömn på vardagar och 13 timmars sömn på helger, inte speciellt bra kombination. Börjar bli sjuk, ont i huvudet, ont i halsen, förkyld och helt tung i hela kroppen. Trött pga att man ska bli dömd för minsta lilla, att bara för att det ärrr jag så är det något fel med det? Bara acceptera och håll käften. Trött pga David varit borta en månad idag, och det enda min familj pratar om är hans jävla resa, skaffa ett eget liv istället för att försöka leva hans.
Hade halva SO provet idag, har halva imorgon. Det gick inte åt helvete men inte bra heller så får se vad resultatet blir. 

Tell me what you want to hear, Something that will light those ears

Har så sjukt jävla piss ont i huvudet och haft så flera dagar efter skolan nu, irriterande. Tror jag vaknade på fel sida också för gick runt halva dagen och sa knappt ett ord, hade ingen ork. Ska försöka plugga till so provet imorgon, försöka komma i säng tidigt och stoppa i mig flera ipren. 
Ska också försöka bestämma mig om jag ska vara duktig och spara pengarna jag fick när jag fyllde, försöka hitta något vettigt att köpa eller bara köpa en massa kläder. Det problemet tar jag sen ska lägga mig ner en stund pga bulltande huvud

we all fall down

Ida kom hit igår kväll, vi kollade på någon film och sen somnade & sen hon åkte hem har jag bara kollat på one tree hill, alla känslor kommer fram på samma gång, glad deprimerad arg ledsen, älskart. Har även tillochmed hunnit plugga lite granna till so provet vi har på tisdag/onsdag. Ska fortsätta kolla på oth, hejjjs

Whenever your world starts crashing down

Ont i ögonen, yr om jag står upp för länge, mår illa och får ont i magen lite då och då. trevligt
oth ♥

jag är ett tappat självförtroende

fredag -> helg -> sova
Har inte sovit bra alls denna vecka, vilket är ganska normalt. Ska sova så mkt jag kan denna helg även om det betyder att jag lägger mig jätte tidigt. Inte ens en månad kvar till novellmiddagen och övernattningen i skolan vilket kommer bli grymt. Vart nominerad till novelltävlingen och eftersom att David vann någon kategori så går mamma runt och hoppas på att jag också kommer göra det, sorry kommer inte att hända.
Hade kontakt med David för första gången på en månad idag, sen han åkte, känns både bra och dåligt.

22 mars, idag fyller min fina bror 21 år.


21 mars 2013

Hur bra dag som helst, och då är jag en sån som istortsätt aldrig säger att saker är bra. Bra i skolan, fick gå tidigare från sista lektionen och när jag nästan var hemma kommer små skitsaker springande på vägen och hoppar upp i famnen på eeennn, världens bästa känsla. Var ute tills mina fötter domnat bort och sedan vart jag tvungen att gå in pga hade bara converse på mig, lekt och myst och lekt mera. När vi mötte upp deras madre så fick jag höra att malwa gått runt och pratat om mig och planerat vad hon skulle leka med mig, världens finaste.
Fredag imorgon vilket betyder helg vilket betyder sömn!!!!

knuten i min mage sitter som ett klot

Det har blivit kallt igen ute, snöade tillochmed idag. hemskt. Hade nationellt prov i NO hela förmiddagen, 3 prov i 1 och det första provet var ett rent helvete, kunde 2 frågor och resten vart det ren chansning på. Gick till posten efter skolan som vanligt med moa, stod där en halvtimme och frös ihjäl eftersom hon glömt bort att hon skulle gå till kontoret för henne mami var där??!??!?!! idioooototttttttttttt

18 mars 2013

Så sjukt besviken på allt, på världen och på människor, folk som ljuger så det bara skriker om det. Åkte kvart över 12 till sala med mamma för att få träffa melwin, visade sig när jag kom dit att det inte blev så, aldrig kännt mig tyngre än dom där sekundrarna. Och det värsta är att jag skulle komma springade om dom bad mig.
Ska dränka mig i musik och skylla allt på mig själv. hejs
saknaden gör ont

I still believe / super bass

Detta är så sjukt fel men så sjukt kul

if i could take away the pain and put a smile on your face, i would

på måndag är det nu nästan säkert att melwin och malwa kommer hit och stannar kvar till tisdag, ingen kan ens ana hur glad jag blir av det, saknat småskitarna så sjukt himla mycket dom här 3 månaderna.
ida sov här inatt och gör varje gång bort mig och lyckas sova ett antal timmar längre henne då hon inte väcker mig. vi blir bara 3st hemma idag eftersom mamma ska till sala på middag. har setat och lyssnat på ett samtal mellan david och mamma och känner bara "kom hem."

I would

fortfarande fast vid denna lilla grabb

14 mars 2013

förmiddagen gick sjukt segt för hade ont i huvudet och var sjukt jävla äckeltrött. fick A på musikprovet, blev en tröja rikare tack vare geeken, fick sms av emelie i natt och imorgon kommer Melwin ner till enköping, och på måndag får jag troligen träffa dom!!!! så sticker isåfall från skolan halv 1, sååååå jag har längtat! fredag imorgon och även denna vecka har gått sjukt jävla snabbt, har spanskaglosor och böjningar imorgon och jag kan inge ;DDDd. och har np i NO kemi på tisdag vilket kommr gå åt pipsvängen. 
 beeesta

mingla

suger på att skriva men det är för att jag börjat ssomna efter skolan vilket inte alls är bra eftersom jag redan har dåliga sovvanor. Men aaaaaa, vi har nationellt prov i NO på tisdag nästa veccka?!!??! kommer inte gå bra allllls, annars har det inte hänt någonting alls. Haft sjukt ont i huve hela kvällen och åt två kyklingbitar till middag = trött och hungrig. sitter och pratar skype med moa so byebye suckers :ppPPpPP xD

10 mars 2013

Hade en hur bra kväll som helst igår! Vi var totalt 10 pers och det var hur mysigt som helst, kollade på melodifestivalen, blev besvikna på resultatet, skrattade så tårarna kom, brottades på udda ställen, hade deeptalk med Sara halva natten & hade några pinsamma stunder men det vägdes upp av allt bra. Skola imorgon och det gör inte så mycket alls, dock blir det nog en seg dag då jag varit dötrött enda sen jag kom hem och råkade somna ett tag så kommer nog inte somna tidigare än vanligt. Har kollat på Grimm hela dan sen jag kom hem och ska fortsätta med det nu

"vill inte prata vill vara ifred, vill glömma bort vårt sorgliga avsked"

Har haft en så sjukt bra fredag! Hade dock spanskaförhör, musikprov och engelskanationella så får se hur det gick på dom.. men annars hare vart super, stannade kvar i skolan till halv 2, och på den halvtimmen hann vi berätta en jäääävla massa för Camilla haha, gick runt i uppsala och åt på jalla. inte skrattat så mycket som idag på ett bra tag. vart dock förseningar på vägen hem då en gubbe mådde dåligt och började spy på tåget och ambulansen fick komma, ska åka buss föralltid i fortsättningen. Åkte med moa och sara till ridhuset när vi kom till heby och klappade tacooooo, moa började gråta, sladdade och moa jävlade sig så vi halvt dog.Imorgon åker jag till Huddunge och kollar på mello med ett fint gäng, sover förmodligen kvar där ocskå så det kommer också bli en bra kväll.

7 mars 2013

Hade inte många lektioner alls idag, var på en föreläsning i två timmar så missade två lektioner, sen fick jag sluta direkt när bilden började pga klar med uppgiften, och alfen blev inställd, så hade endast tre lektioner på hela dagen. sooooft män. Imorgon får vi se SO provet och förhoppningsvis konflikterna också, och har ärligt ingen som helst aning om hur det gick på något av de.
Imorgon blir jag upphämtad och får skjuts av MOA i hennes bil till skolan, om hon inte skulle glömma mig.... Sen åker vi buss in till uppsala & på lördag åker förmodligen jag och sara till huddunge och skämmer ut oss framför mellofinalen. Blir nog en ganska bra helg iallafall
gick till skolan utan att göra ett jävla skit med håret = äcklig

there's no turning back

yooyoyoy, inte vart på humör för att ens försöka skriva någnting meeen det har ändå inte hänt någonting dom senaste dagarna, inga prov och nästan inga läxor heller. Har kollat klart på dom två säsonger som finns av Teen wolf på två dagar & nästa säsong kommer inte ut förns i juni:)))))........ Kommer ha nationella imorgon eller på fredag i engelska & på fredag har jag musikprov och spanskaskit, har inte orkar att ens kollat på papprena då jag haft konstant ont i huve efter skolan hela veckan. Har hämtat en sommarlovsjobbs ansökan idag så ska fylla i den och skicka in den så småning om i hopp om att få något skapligt jobb, om jag ens får nåt

SPRING FÖR LIVET JAG ÄR UR BALANS

Det är hur fint väder som helst ute, plusgrader!!!!! Kan ju hoppas på att det fortsätter såhär och att våren bestämmer sig för att komma snart. Jag och Sara gjorde upp en plan igår och verkade som den funka eftersom anton gick vidare(vi kan väl få låtsas att vi gjorde någon skillnad i resultatet? mm bra).Satt i skype med Moa igår under mello eftersom hon var i London och ej kunde se det där. Sitter och snapchatar med Moa som är påväg hem från London nuuuu, skoj söndag

lindra, förhindra att jag ligger vaken hela natten, sorgerna måste dränkas

tjobrio. vaknade först tidigt och att då inse att jag FICK somna om var det bästa någonsin. Somnade redan vid halv 1 igår eftersom jag gått in i en svacka där jag blivit trött på fredagskvällarna...Sitter och kollar runt efter ett hyfsat skrivbord då jag hatar det jag har, fult och äckligt så är i behov av ett nytt. Blev påmind av sara att man blir halshuggen om man röstar på någon annan än Anton ikväll av lärare. Är jag på bra humör så tänker jag vara snäll annars tänker jag inte slösa en enda krona eftersom min röst inte rör resultatet ett skit
charmig

TRAMPAT BORT 7 DAGAR SOM ALDRIG KOMMER IGEN

tjäna, fick skoltröjorna och byxorna idag och måste säga att jag/alla blev riktigt nöjda! grymt sköna också. Var kvar i skolan till halv 2 eftersom huddungebussen kommer sent på fredagar framöver, och stod och väntade med adina och alice, gjorde ingenting alls att den kom sent eftersom det är toppenväder, varmt och snön försvinner sakta men säkert, man börjar se vägen iaf. Den här helgen ska jag sova som aldrig förr då jag vart hur trött som helst hela veckan och haft ont i huve varje dag nu

RSS 2.0