Håret försvannnn......


Jag går i vinterskor på hösten, alltid förberedd för storm. Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar, jag har känslor utan uppehåll

Småttingarna vart kvar hela helgen, och spenderade söndagen med att dra runt båda på en sopsäck! snäll som jag är, eheh. när dom åkte hem åkte jag och mamma iväg någonstans och fika och fota, mys. skola idag, helt okej. skridskor imorgon, orkar inteeeeee. ska göra engelska läxan som vi tydligen har till imorgon, hejs!

Ingenting förändras.

Skolan var helt okej igår! Hade hoppats på att få åka till Sala eller vad fan som helst men blev inte så, var med mmm tills dom somnade iallafall och idag har vi inte gjort så speciellt mycket, åkte in till Sala imorse och handlade och massa sen har vi bara myst här hemma och bakat!
Kan ju säga att helgen vart okej, iallafall tills någon timme sen. Hejdå hoppas ni har det bra.


1 vecka & 2 dagar kvar mannen!


Jag orkar inte.

Beter omoget båda två, skärp er förfan.

Älskar dig bror


Day 9: One confession.

Alla dom här inläggen har varit tidsinställda!

It's impossible to turn back time

Kollade nyss på Sex and the city 2, asbra! Har inte gjort ett skit på hela dagen. sov till 3, spelade på mobilen till 5 och sen film resten av kvällen, HÄRLIGT..... hittar inga nya filmer och ingen människa är social, rolig värd vare ja. HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ

It's impossible to bring you back
And even if I try to turn your heart
it's impossible to turn back time
It's impossible

Ett halvår, grattis bror & Josefine ♥


Day 8: Two favorite songs.



Krossa minst ett fönster, varjeee gång lalalalla

Jappjapp, rubriken stämmer, fast hittills bara två gånger haha. Sitter hemma hos Nathalie, kollade nyss på någon film där alla som gick ut i mörkret dog eller försvann någonstans och jag ska snart gå hem själv, känns ganska bra! Ringer väl och stör någon så jag slipper känna mig helt ensamt ;)


Day 7: Three blogs you really like.

http://idasofiamarie.devote.se/
http://kenzas.se
http://nevnarien.se

Jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara


Day 6: Four things you can't stand.

• Jag får SPEEL på människor som har två personligheter beroende på vilka dem är med. Om någon är snäll mot mig när vi är med några speciella människor och sedan ändrar helt personlighet när personen är med någon annan. Leker tuff och försöker trycka ner en genom att vara elak. Man bara, "var kommer du med detta? får du mer status, eller vafan håller du på med?"
• Jag HATAR folk som ljuger. Om tex, man ska hitta på något och sedan säger den människan " nej, det går inte, har ont i huvet så ska bara vara hemma ikväll ". Och sedan ser man personen på en fest eller ser bilder på personen med några andra från samma kväll som man skulle träffas.
• människor som snackar så oerhört mycket skit om en viss person, sen beter sig som om dom är bästavänner när dom träffas
• folk som ljuger över huvudtaget

BJÖRN GUSTAFSSON


Day 5: Five things you like to do.



fira jul   -   mysa med lillen   -   kompisar   -   sova   -   mysa med tjockhåris


BEFORE I DIE


Day 4: Six men you think are really handsome.





Du vet mycket väl vad du gjort (gjort, gjort mot mig)

Helt okej dag idag också! Slapp idrotten eftersom vi pratade om illustation istället, och fick A på läxan. första gången, haha. åkte till uppsala igår med ida och åt på max + glass på donken. tjockisarrrr. åker kansek till henne på lördag också. ska fortsätta dö nu, hejdå

Day 3: Seven things that cross your mind a lot.

1. Att jag inte vet hur det kommer bli efter högstadiet, om jag inte kommer in på det gymnasium jag vill, om jag inte får något jobb och sånt.
2. Att jag verkligen ska ta tag i skolan och göra mina läxor ordentligt. Att jag ska börja plugga inför prov några dagar innan jag ska ha dem och inte bara kvällen innan.
3. Jag vill umgås med min familj mer, och även försöka komma bättre överrens med dem.
4. Ibland känner jag inte räcker till, precis som Sophia Bush säger i One Tree Hill. " That's what I'm afraid of. Not being enough. Not good enough, not smart enough, not pretty enough..."
Den meningen stämmer in på mig väldigt mycket ibland.
5. Att jag måste börja träna men jag orkar aldrig ta tag i det..
6. Att jag ärligt tror jag har något fel, orkar inte skriva varför jag tror de men
7. att jag är jag. känns helt cp om man tänker på det mycket

Donken <3333333


Is

Sitter mitt på isen och vägrar åka hem.


Day 2: Eight good singers.


Jason Mraz


James Morrison


Norlie & kkv


Colbie Calliat


Eminem


Jill Johnson


Ron Pope


Gavin DeGraw

Day 1: Ten things about yourself.

1. Jag har nästan alltid jättemycket empati? eller vad det heter, när man lider för att någon annan lider. Även om jag inte vill så blire så, väldigt irriterande ibland.
2. Jag vill stå min familj närmare än jag gör, vill ha mera kontakt med min bror och inte bråka med alla andra, vet inte varför men kommer inte överens med någon så jättebra. Vill också ha mera kontakt med morfar!
3. Musik är en stor del av mitt liv, även om jag inte har den bästa musiksmaken, jag älskar't.
4. Jag Älskar att kolla på film, bland det bästa som finns. Typ alltid när jag är borta är jag fördetmesta den enda som vill göra det, vilket känns ganska mobbat men såäre!
5. Jag har aldrig åkt flygplan! aldrig varit i något annat land än sverige förutom på åland, men vet inte om det räknas som att varit utomlands
6. Jag tycker om skolan ibland, ofta är det pain in the ass, men ganska ofta äre bra, Faktiskt
7. Jag är rädd för framtiden, att den inte ska bli bra eller att jag inte kommer in på det gymnasium som jag vill osv.
8. Jag älskar sommaren, kunna gå utan skor i gräset och bada och sola. Finns inget bättre, och första dagen på sommarlovet är bäst! Däremot när det är 1 vecka kvar till skolan får jag typ ångest om att jag inte gjort något på lovet, bara slösat bort alla dagar och inte tagit vara på den tid jag haft. ah
9. Jag Vill börja klara skolan bättre, jag vill plugga mera och få bättre resultat men oftast så blire att jag alltid skjuter upp det till dagen efter och sen dagen efter det. Ska göra en förbättring på de nu i 8an.
10. Jill Johnson är sjukt himla bra. Vet att jag är typ ensam om att tycka det bland dom jag känner men skitsamma :)

(11) - Jag vill åka luftballong innan jag dör!

b to the itch

Det skulle nog inte vara så jävla kul om det var någon av er? :)

+++++++

Day 1: Ten things about yourself.
Day 2: Eight good singers.
Day 3: Seven things that cross you mind a lot.
Day 4: Six men you think are really handsome.
Day 5: Five things you like to do.
Day 6: Four things you can't stand.
Day 7: Three blogs you really like.
Day 8: Two favorite songs.
Day 9: One confession.

Saknar dig håris


THE AWKWARD MOMENT WHEN YOU SAY HI TO SOMEONE, AND THEN YOU REALIZE IT'S NOT THEM

Vaknade innan 10 och vid 12 åkte vi ut till hallarn och åkte skridskor! Jag är värsta jävla proffset på de!!!! Haha eller inte.. Ska kanske ut dit imorgon också med mammma. Jag är hungrig, hejdå.
*Sur tjej på bild*


Mys


WHEN IT WAS GOOD, AND WE WERE STANDING IN THE TOP OF THE WORLD

Skolan var helt okej, labbande och film + matte. Halv 7 ungefär så kommer Melwin och malwa och myser med mig! Och imorgon också. Fast vet icke vad jag ska göra när dom åkt hem.. Ska återgå till Jims värld nu, hejdå


JJ <3


25 dagar kvar...

.... Tills jag fyller!!
Dog imorse när alarmet ringde, men återupplivades och gick till skolan. Gjorde typ ingenting på lektionerna så dan gick gaaaaanska fort, men bara ganska. Ska kolla på glee om det nyaste avsnittet har kommit ut, hejdå
BIFF


Allt är lättare i mörkret.

Vaknade halv 7 av mitt cp alarm som man får hjärtattack av... Gick upp innan 7 iallafall och åkte med mamma till hennes jobb, Elliot <3. Gick sen och träffa Ebba, Gabbe, Robin och Oscar, trevlans och apkallt. Somnade när jag kom hem så kommer inte kunna somna ikväll och kommer därför bli förjävligt att gå imorgon, bra start!


SO I LAY MY HEAD BACK DOWN, AND I LIFT MY HANDS AND PRAY TO BE ONLY YOURS

Inte gjort ett skit på hela dagen! Har inte ens slagit på datorn.. Åker kanske in till Sala imorgon och träffar Gabbe och Ebba, och robin om han kan. Och isånnafall tror jag att jag åkte mamma till hennes jobb innan eftersom Gabbe har skola innan ;)))) hejdå / intressanta tjejen.


Godnatt


En av dom bästa filmerna jag sett!
den är bättre än den verkar.

DON'T BE AFRAID. JUST STAND STILL AND WATCH THE LORD RESCUE YOUR DAY

Dagen har bestått av, legat på golvet och halvt dött av ont i magen och illamående, bil in till akkis, fast mamma fick gå in utan mig, hehe. och sen donken. det hade ju kunnat blitt en lite bättre dag mennnnnn, kom nyss hem och vill duscha, men orkar inte så gör det ikväll/natt. baj.


SEND HER A MORNING TEXT, LET HER KNOW SHE WAS ON YOUR MIND

Gjorde om designen, inte helt nöjd men det får duga för nu. Vaknade halv 1. Gick upp och käka frukost och har setat här sen dess. Har kollat på oth hela dan, ska sätta på oc snart tror jaaaaaa. Ska skära upp morötter och gurka, så vi sesssss.

skulle sitta fint med en ny säsong....

5 januari


MMO

Sitter och kör mmo på spela.se eftersom det var för sent för att köra Habo, värt liv måste jag säga!
Drar på bio med idis imorgon kväll, blir myyyys mannen.


You're the reason I come home

Satsar på att få träffa Ida idag, mysipysi. Och på Torsdag ska jag träffa Adam! Veckan kommer gå skapligt snabbt, ska försöka träffa Melwis och Malwis också någonting innan skolan börjar. Sitter och lyssnar på Ron Pope, mannen e grym! Ska äta någonting nuuu, hejdå.

Du satte knäet i tuggummi

Sitter och kollar på cheers i min ensamhet, ingen är social. Är inte ett dugg trött så kan inte sova heller, väldigt roligt måste jag säga, eller?
Ska smsa massa folk och hoppas på att dom vaknar, haha
Vackert med krull? Jamenvisst


2011 - Tack alla som gjort det här året så himla bra

JANUARI


FEBRUARI


MARS


APRIL


MAJ


JUNI



JULI


AUGUSTI


SEPTEMBER


OKTOBER


NOVEMBER


DECEMBER


I AM NOT ACTUALLY MAD AT YOU, I JUST WANT YOU TO CARE

Gick upp vid halv 1 och träffade Cornelia halv 3. Har hållt på från halv 7 tills nu att möblera om i rummet, vart faktiskt ganska nöjjjjd. Ska tvinga David att installera PS imorgon, och troligen träffa ida, det blir braaa!
image description


1 år sedan

Exakt ett år sen!

1 januari

Somnade nån gång i natt, gick upp vid 1 och ligger i soffan nu och kollar på någon dötråkig film, ska träffa ebbaaaa idag iallafall så kommer inte sitta hemma hela dagen. Åker till henne någon gång vid 4, trevlans. Får se om jag åker till Sala imorgon, om du lyckas vara frisk denna gång. Ska gå och ta cheesecake nu, HEJDÅ


RSS 2.0