Älskar återföreningar

Datorn är fortfarande trasig så det förklarar varför jag inte skriver under längre sträckor. Senaste tiden har det inte hänt så mycket alls, alla har varit på semester så jag har varit själv hemma i Heby:). Idag vart det återförening iallafall, men innan det så åkte vi och hämtade David och Josefine på Arlanda som varit borde ett halvår i Australien. Efter det så kom moa g till Heby så mötte vi upp Sara så åkte vi upp till nya området och hämtade moa k, lyckades lära henne åka longboard och hon är faktiskt riktigt duktig!! Vi hälsade även på Camilla, fick världens bamsekram och det kändes som avslutningen all over again. Vi åkte med moa k hem till henne och såg till att hon kom hem och in ordentligt haha. Sen mötte vi upp Anton, Julius och Jonathan och pratade en stund. Sen vidare hemåt och nu ligger jag åter en natt i sängen och kan inte somna. På torsdag åker jag och Sara till Åland över dagen och på måndag ska jag klippa mig..


Äckeldator

Eftersom min dator har kraschat så kommer jag inte kunna skriva så många inlägg förns den är fixad, kan skriva från telefonen men det är bara jobbigt. Var i råksjön med massa bra människor för några dagar sen och även det kommer jag skriva mera om när jag har en dator och bilder. Kommande vecka åker en massa människor iväg så det blir en lugn vecka, tråkig vecka.
Min broder kommer hem om ca en och en halv vecka.


ha kul och bara lev för dagen

Har inte skrivit på ett tag men har inte tid.. Har flera kvällar i rad nu träffat så fina människor, i förrgår träffade jag sara, moa G, moa K & moa W haha, vi trodde det skulle bli stelt med moa W vilket det inte alls var för hon var hur skön som helst, och sen kom även moa K och var med oss och det var också hur mysigt som heeelst, , åkte longboard, snacka skit och följde henne hem.
Igår träffade jag först moa och vi åkte ner till värlshuset och åt mat med hennes familjj, och sen åkte vi ut till stallet och våldgästade sara och halvt tvinga henne att vara med oss, var ute och åkte, satt hemma hos sara och prata heeemlisar och altanmys hemma hos mig sen sov moa kvar här jao.
Idag åkte jag och moa ner till ica för att handla allt vi ska ha med oss till rocksjön, panik och kaos men det gick. Imorgon åker vi så får vi se hur länge vi blir kvar, tisdag eller onsdag.

natten blir morgon, morgon blir kväll

i lördags åkte jag med moa till heby så träffade vi sara och ebba, åkte runt i heby och hade det hur bra som helst. träffades alla igen senare på kvällen och det var också hur mysigt som helst, åkte runt i fiiiina heby, snacka skit, jag och moa åkte upp till Camilla och fixade en överaskning tills dom kom hem igåååår. Igår gjorde jag ingenting, idag har jag inte gjort någonting, så sjukt jävla trååååååkkkkiiiiigggggggt. och ska till tandläkaren på fredag, inte varit där på flera år och lovar att jag inte kommer ha perfekta tänder hehe. 

Jag är ett tappat självförtroende

Även igår gick jag till Camilla men denna gång med Märta. Vi lagade mat och åt med hennes familj haha. Dock var Moa borta men det var trevligt iallafall. Vi fikade och pratade en jäkla massa och tyckte lite synd om Camilla i mellanåt att hon var tvungen att dras med oss. Senare skjutsade hon även hem oss vilket också var hur mysigt som helst. Och vi räknade ut att när jag var där i tisdags så var vi där i 5 timmar och igår var vi där 6,5 timmar. Förstår ej hur Camilla kan stå ut med oss men jag klagar inte. Idag gjorde jag inte ett skit på förmiddagen, åt frukost vid 1-2 och sen har jag övningskört med pappa. Gick hyfsat bra men sjukt läskigt. Imorgon åker jag till Huddunge och sover kvar där.
världens bästa ♥

men vi båda vet att plåster faller av

Igår var toppen av sommarlovet hittils, jag, sara, moa och ebba gick till Camillas hus, vart insmugglade på altanen av Moa2, satt där tills moa2 lyckades lura ut Camilla och hon såg att vi satt där, världens bästa moment att se henne bli glad över att vi kommit. Gav henne presenterna vi fixat och satt sedan och fikade med henne, Moa2 och Noel. Hur mysigt som helst, pratade om Allt, lärde oss the cup song, fick rundtur i huset och kollade på tv. Vi hade planerat att vi skulle vara kvar ca en timme. Slutade med att vi gick hem efter fem timmar. Både Camilla och Moa2 var så himla fina och bra. Efter det åkte alal hem och jag och Moa åkte runt och konstaterade att detta verkligen är sommarlov och att allt är så himla bra. Dock förstördes den där känslan såfort jag vaknade upp själv i detta hus men låt oss inte förstöra det fina som hände igår.
Vet att det vart åt fel håll men ni får leva med det för vet inte hur man ändrar det.

RSS 2.0