31 augusti 2014

Har senaste tiden gått i skolan, varit hemma hos sara, varit med moak, gosat med elias och genomlidit stark förkylning, orkar inte skriva haha det får duga

sommar video

Gjorde en sommarvideo för någon vecka sen men inte haft tid till att ladda upp den så här kommer den.
sommaren 2014

tillbaka till skolan

Har de senaste dagarna varit hemma hos moa <3
idag började skolan igen och vet inte hur jag känner inför det och kommer förmodligen därför inte skriva så mycket om just skolan.

Råksjön 2014

Precis som förra sommaren så har vi varit i råksjön även i år med hela våran lilla grupp. så otroligt mysigt och alla blir så tajta efter att ha varit här då man verkligen lever med varandra 24 timmar om dygnet när vi är här. kan väl inte annat än tycka om dessa människor, tack för att ni förgyller mina dagar och har gjort min sommar bra, även om förra sommaren var bättre än denna så har det fortfarande varit sommar och den skulle sugit om det inte vore för er. <3
Nästan det första Linus gjorde när vi kommit fram var att åka ut på lilla flytflotten med kläder och allt.
 
Vi bara njöt av att ha kommit fram.
 
Första kvällen så grillade vi och åt färskpotatis. Väldigt duktigt med tanke på att alla vi är lata as fuck haha, riktigt gott vart det. Vi spelade även kort varje kväll, riktigt mysigt och kul när man kört så länge att man längre inte bryr sig utan bara kör all in.
 
Tror det var redan första kvällen som killarna bestämde sig för att nakenbada haha och linus visar stolt upp sina badbyxor här. Vi andra badade inte alls den kvällen men även vi kom i vattnet senare, med badkläder.
 
Att lyckas få bra gruppfoton har aldrig varit våran starka sida men vi lyckades väl få någon iaf, den övre tog vi första dagen när även ebba var kvar.
 
När ebba åkt hem och moa var på träning så tog vi oss upp på ett halt tak, vi hann även komma i vattnet och bada ett bra tag innan moa kom hem igen. Nästa dag åkte vi ut med flotten och satt ute på vattet ett bra tag.
 
Näst sista dagen kom vi alla i vattnet samtidigt och även om det var kallt och man inte var renare efter som när man gick i så var det skönt. 
Riktigt fina dagar har vi haft i Råksjön.
ni är bäst
 

Sara 17

I onsdags gick jag, moa, adina och ebba till ica för att köpa fika och sedan bege oss till Sara som fyllde år. Vi trodde inte det skulle gå att sitta ute pga röklukten men den la sig så vi satt i saras trädgård och på hemvägen tyckte en av oss att det blev varmt och klädde av sig stor del av alla kläder. mysig kväll
har även ätit massa popcorn de senaste dagarna

Första badet

 
Åkte ut till huddunge igår med folk och badade i myran, första doppet i år för mig haha. 

elias

Igår åkte jag och Moa in till sala och satt barnvakt till Elias och två andra barn. Riktigt litet underbarn är Elias som inte brydde sig ett skit trots att två i princip främlingar kom och hämtade honom och var med honom hela kvällen. Allt gick iallafall jättebra, åkte hem vid halv 4 och somnade inte förns 7 imorse så är skapligt sliten nu haha. Får se vad som händer ikväl.

15:38

Har de senaste dagarna varit i uppsala och införskaffat lite grejer till rummet lampr osv plus några klädesplagg, varit på bio med moaL och skitit på mig av alla jumpscares, fått fotmassage av linus, setat med bra folk i ebbas lusthus och träffat moaK. För många som heter moa i denna lilla håla

RSS 2.0