Veckan avslutad

Gör i stort sett allt för att undvika att plugga just nu, ska läsa typ 90 sidor i en tråkig bok tills imorgon :). Har iallafall åkt hem från huset idag och det känns typ tomt, är redo att flytta hemifrån. 
Igår kom Moa karlsson ut till huset så fick en fin och mysig kväll med henne, träffade henne tidigare i veckan men kände igår att jag hade saknat henne så mycket.
Träffade Ida en snabbis idag och käkade pizza, behövligt eftersom jag inte träffat henne sen skolan började 



20 september 2013

Har bott ute i Siggbo med Moa i snart en vecka. Äntligen helg igen och jag slipper gå upp tidigt på morgonen. Idag fick vi måla med målarfärg och man märkte att alla fortfarande har kvar barnet inom sig haha. Ligger i soffan och väntar på att tiden ska gåååå, Sara kanske kommer hit ikväll och imorgon kommer Moa k hiiiit, mysi 


Siggbo

Orkar nästan aldrig skriva längre men ska försöka så gott det går. Snart är tredje veckan i skolan klar och trivs mer och mer på skolan och i klassen, riktigt bra folk. Veckorna går jättefort, bara två dagar kvar till helg. Ska på fredag äta kebab med Moa, Sara, Ebba, Adina och förmodligen Nathalie. Och på antingen söndag eller måndag så åker jag och Moa till Siggbo för att bo ensamma i ett hus i en vecka, är så himla taggad men samtidigt rädd vi kommer lyckas bränna ner allt eller nåt. Nejdå vi kommer ha det fint och mysigt. 


3M

Trodde att hela helgen skulle bli jätteseg och tråkig, och den var det fram tills igår kväll. Åkte till Moa i huddunge vid halv 9 igår kväll, gick med hundarna och sen åkte vi tillbaka till heby och hämtade Moa K, åkte tillbaka till huddunge och mös framför disney channel, lite av king kong och andra program. Låg och frös hela natten och har ingen aning om varför eftersom MoaK tyckte det var jättevarmt så det kan inte ha varit kallt, tänker inte bli sjuk nu.

RSS 2.0