men jag kommer ihåg alla dagar

Har börjat på vårshowen och det ser faktiskt ut som att det kan bli något bra ut av alltihopa. Vi har alltså inga lektioner utan spenderar hela dagarna i folketshus, förstår fortfarande inte att allting snart är slut

kan jag få ett vittne?

inte skrivit på en vecka och det har hänt en jäkla massa, har haft idrottsdag på tegelvallen med friidrott och vattenkrig. har firat moa i huddunge med grillning, pingis och presenter, vart även saras första dygning. Jag har sovit i skolan med klassen plus F vilket också var så himlans bra! pingis, brännboll, kubb, kareoke, kladdkakebak, wii, prat, film, skratt, mys och allt var helt bäst och hade inte kunnat önskat efter en bättre helg. Idag åkte jag och ebba ner till tegelvallen och kollade på killarna som hade match, heby förlorade med 1-0 vilket är en förbättring mot tidigare haha.. efter det åkte jag och mamma till sätrabrunn och kollade på alla som skulle på bal, sjukt fina allihopa och träffade även emilia som jag inte sett på allderles förlänge, sjukt. åkte även till mormor och gratta henne på morsdag

crazy kids

Helgen: i lördags kom huddungefolket + sara & ebba hit för att kolla på eurovision. En hur mysig kväll som helst som slutade med nattpromenad, sprang runt på våran handledares gård när hon sov, skrämde några i ett hus längre ner på gatan, scruuuubs, nån dålig film och eurovision, slutade även med att en sov på golvet, en i en sackosäck, två i pyttesmå soffor, en själv i stor säng och två i en annan säng, en säng vart oberörd så ingen har rätt att klaga haha. kändes verkligen som sommarlov och är fan taggad på att få vara ledig nu, fast har samtidigt en sån sjuk ångest över att vi slutar nian och slutar i heby. bara att hoppas på det bästa och hoppas att kontakten inte försvinner med viktiga personer.

18 maj 2013

Igår efter skolan åkte jag, ebba, moa och alice till uppsala för att handla kläder och avslutningskläder. Hittade faktiskt sånt jag är nöjd med även nu i efterhand, brukar alltid ångra mig när jag kommer hem med grejer. Var iallafall i uppsala till 8 och sedan hem och kollade på alla avsnitt av serier och två serier till är helt slut för denna säsong nu så jag har nästan ingenting kvar att kolla på... Idag kommer iallafll huddunge + ebba och sara hit för att kolla på eurovision och sedan vet jag inte vilka som blir kvar över natten men det visar sig väl
 

älskade unge

Idag fyller Världens finaste, bästa, underbaraste, stördaste, goaste och härligaste kille fem år.
Grattis på födelsedagen Melwin, jag älskar dig finaste lillebror. ♥

I wanna feel alive I need you in my life

Suger på att skriva pga sitter mest vid tvn och när jag väl sitter vid datorn så kollar jag på filmer. Har iaf inte hänt något speciellt, fått brev om att jag inte fått något sommarjobb, gymnasievalen är nu låsta och klara, sista nationella gjord vi idag och alla dagar går så sjukt fort. Slutade 2 idag men var kvar med huddungegänget till 3 i skolan och nu fryser jag megamycket så jag tänker gå ut pga dubbelt så varmt ute än inne.

olly

 

1 månad

oj såg nu att jag inte skrivit på fyra dar, har inte gjort någonting men har samtidigt knappt setat vid datorn. Igår fyllde iallafall världens bästa Emelie Ahlin år så grattis till henne. Idag var hela klassen hyper hela morgonen av någon anledning, vi brukar i vanliga falll vara helt döda på måndagar? men allt flyter på i skolan och antalet dagar sjunker för varje dag, det är idag exakt endast en månad kvar tills skolavslutning. Var ut till ytterkvar och gick på dom fina stigarna som finns där. fick även se spexfotot idag

Only get closer to the point where I can take no more

igår, gick ner till tegelvallen och mötte upp ebba så kollade vi på linus&samuels match som tyvärr inte gick så bra, dom förlorade med 10-0 så dom var inte så glada efter. När den var slut åkte jag och ebba hem till henne tills sara kom så gick vi och köpte kebab och åt det hemma hos ebba samtidigt som vi(jag) njöt av scrubs. gick hem vid 12 och höll på att skita på mig varje gång jag hörde någonting pga så satans jäkla mörkrädd. idag har jag BARA legat i sängen och kollat på film, magic mike, never back down, never say never.

7 maj 2013

herregud vet inte vart tiden tar vägen? snart bara en månad kvar till skolavslutning, EN MÅNAD! förstår inte själv att tiden håller på att rinna ut, och trots det ska vi hinna bli klara med vårshowen som vi knappt börjat på, jag ska lyckas bestämma mig för gymnasie innan 15:e maj, två nationella kvar och säkert en massa annat som ska hinnas med. Börjar bli lite kaos inför avslutningskvällen och vad som kommer hända och blablabal, tar det som det kommer helt enkelt.
Hade matte nationella idag och det gick halvbra, hade väl kunnat göra det bättre men gick bättre än nästan alla andra nationella vi gjort. Har matte muntligt nationella imorgon så hoppas på det bästa.

You saved my life, now maybe its my turn to save yours

satt i någon timme och skrev klart svenskauppsatsen, bara några småsaker kvar som jag fixar i skolan. åkte sen med mamma till hallarn där det var grymt mycket sol och allt var jättefint. ska snart grilla och sen ska jag kolla på något avsnitt av glee eller grey's.

What can I give you in return?

Glömmer bort att skriva eftersom det inte händer någonting kul. Hade nationellt prov i torsdags och det gick väl sådäär. Har ett nationellt prov på måndag och ett på tisdag, båda i matte och efftersomm jag sjunkit groteskt mkt i matte så kommer det förmodligen inte gå så himla bra. menmen.
Vaknade ganska tidigt men tvingade mig själv att somna om så vaknade igen vid 12, hade ingen ork att gå upp så låg kvar till halv 1 och har sen frukosten städat och bara setat här och kollat på Glee, har börjat om och är nu på säsong 2. Har även en svenskauppsats jag tänk försöka göra färdigt i helgen men vi får se hur det blir med det. 
pussiiiis

valborg 2013

Trots att vi stod i en korvmojjj hela kvällen 19.00-02.00 så vare väldigt kul. Fick göra hamburgare, korv, ha tempo och en jäkla massa skratt. Jag och moa lyckades göra första tabben redan på andra hamburgaren men efter det så gick allting väldigt bra. Och eftersom det inte kom så mycket folk mer än i några omgångar så hade vi mycket tid för oss själva i ett kök med gratismat så det hela vart helt ok. Kvart över 2 åkte vi hem till Moa och käka kladdkaka och efter det gick vi direkt och la oss ute i garaget och pratade fram till klockan 06.00 då vi somnade. Lyckades tigga till mig sara så jag slapp sova själv på min madrass. Gick upp vid nio och väntade med sara på hennes mami sen halvsov jag fram till 12 så har inte fått speciellt mycket sömn så skulle kunna somna sittandes om jag tillöt mig själv att göra det.

april 2013


RSS 2.0