torsdag

Efter att ha varit ledig igår och idag så känns det så jälva tungt att åka in till skolan för en enda lektion, tråkig jävla lektion också. Har haft jätteont i huvudet hela dagen så får se hur länge jag håller mig vaken, hejs

23 år

 
I söndags så fyllde min bror 23 år så släkten kom så åt vi fika och firade honom. grattis i efterskott<3

25 mars

I fredags så åkte vi till huddunge och träffade människor, va fakiskt ganska kul, åkte dock hem igen vid halv 1 tror ja så somnade direkt när jag kom hem, sen dess har veckan gått på som vanligt, Var ledig idag och är även ledig imorgon också vilket är skapligt skönt. Ska försöka ta tag i skolarbete ikväll så jag inte behöver tänka på det imorgon. 
 

elias, 2

tror det var i förra veckan som vi firade min finaste lilla favorit. elias. han fyllde 2 hela år. 712 dagar.
jag älskar dig
 

22:57

ni vet, dom där kvällarna ingenting är fel, men ändå så är allting fel. man känner sig tom, men om någon skulle fråga varför så skulle man inte ha ett svar, samtidigt som tusen olika tankar flyger runt i huvudet. kvällarna man önskar att man hade någon sådär speciell som så många andra har, inte för att alla andra har det, utan för att ha någon man mår bra av, kvällarna man bara vill ha någon man litar så mycket på att man bara kan ligga bredvid den och allt känns bättre. någon som gör att allt känns bättre när man inte vet varför man är tom. 
vad gör man? när man känner sig så där tom. man lägger sig och kollar in i väggen, man börjar tänka, och att tänka tror jag är en farlig sak. man brister, man känner sig patetisk för att man brister, man känner sig svag, och man vet inte varför. man vet inte varför allt är som det är. man vet inte varför man har det liv man har. man vet inte varför man blivit född just här. man vet inte varför vi ser ut som vi gör. man vet inte varför just en själv har fått möjligheten till ett liv. man vet inte varför man tänker. vad vet vi egentligen? det enda vi vet är sånt vi blivit lärda att tänka. det enda jag vet är jag vill ha någon som förstår, eller bara någon som kan acceptera, och som bara kan ligga tyst bredvid en. samtidigt som jag vill vara helt själv. jag vet ingenting. du vet ingenting. ingen vet någonting.
 
 
 
 

18 mars

Började inte förns halv 12 idag så fick sovmorgon och åkte in med 10.28 bussen, hur skönt som helst. 
efter skolan cyklade jag direkt hem till Sara, vi gick till ica och köpte ingridienser till smoothie, vart faktiskt ganska god. Huddungekillarna kom en stund men alla utom linus åkte hem snabbt därpå. Cyklade ut till stallet och sen hem hit och började kolla på The theory of everything, hade för höga förväntningar på den filmen även om jag inte hunnit se hela. 
 
tb till berlin <3
 

Erasmus

Har inte orkat lägga in några nya bilder på den här datorn som vanligt så har knappt skrivit någonting.
Haft Erasmus projekt i skolan hela förra veckan så det har varit massa europa länder på Ksk, så i fredags vare avslutning så vi hade spökvandring och 5 kamp med dom sååå kom inte hem från skolan förns halv 10 tror ja. Var skapligt död. 
 
 

Berlin

På lovet så åkte jag, Moa, Adina och Sara till Berlin och bodde på hotell i 4 nätter, vi shoppade, åt på donken en massaaaa, åkte tunnelbana och massvis mera. Riktigt fina dagar som gick förvånandsvärt bra och vi överlvede allt på egen hand. 
 
 
 

RSS 2.0