Huset

Har tillbringat denna helg i huset jag bodde i för gravör veckor sen, dom som bor där skulle till Hjo så hon frågade mig om jag kunde bo där sålänge. I fredags kom Sara dit på helgen, kollade på idol och sånt, hon åkte dock hem igen vid 12 så jag sov själv den natten. Igår kom Moa dit, vi käkade pizza, kollade på Freddy Krüeger och hade fina moments. Kom hem vid 3 idag och har inte gjort någonting alls sen dess. En vecka kvar i skolan och sen lov!!!


Helg

Har vart en bra helg!! I fredags käkade vi kebab och sedan tog vi bussen till huddunge och var hos Moa, hela gänget tillochmed vilket inte händer så ofta eftersom att alla inte kan osv. Kom hem i lördags, var hemma 10 minuter sen åkte jag till Moa k istället och stannade där till kvart över 10. Idag låg jag i sängen fram till tolv sen åkte jag direkt till Moa k igen, min myse. Åkte iväg sen med mamma och hon fick fota miiiig, sist hon fick göra det var i midsomras. Åkte sen iväg och träffade Sara en snabbis. Somasagt, en bra helg



10 oktober 2013

Tjabbatjenahallå, orkar knappt skriva längre menmen. Dagarna rullar på och veckorna går jättefort, har istortsett varje helg träffat Sara och Moa någon dag och sen även träffat Moa k väldigt mycket. I helgen som var så åkte jag, Moa, Sara och Celin och kollade på bio i Uppsala "känn ingen sorg" och den var faktiskt väldigt bra. Sen efter mycket om och men så kom jag vid 00.00 hem till Moa K samma kväll och sov kvar där. 
Imorgon ska vi träffas hela gänget igen! Så kommer jag väl förmodligen träffa MoaK någon dag också hoppas jag. Hejs 





RSS 2.0