Say you must be high when we're spreading love

Har faktiskt varit effektiv idag, var ner till Ica med Moa och storhandla så gick runt där i 40 minuter och såg fula ut, har även klippt gräset, tills gräsklipparen la av så ska fortsätta imorgon med det lilla som är kvar. Har pratat med Moa K och bestämt dejt med henne och Camilla, fast Camilla vet inte om det så det kommer bli hur bra och mysigt som helst!!! Blir endast jag, moa, sara och ebba som ska dit så det blir också extra mööösigt eftersom vi annars är ca 8 pers som träffas. 
Satt uppe inatt och prata världens sötaste moa, hur gullig som helst ♥♥♥♥

You can take your words and all your lies

Har inte hänt så mycket alls dom senaste dagarna. Igår åkte vi till uppsala och fick med mig bikini och en fläkt hem så nu är första sommaren sen jag fick detta rum som jag slipper dö av värmen. Idag åkte jag till sala och gick på intoduktionskurs(?) som var 4 timmar lång och hade redan huvudverk så det var hemskt, men sara var också där så det gjorde det hela lite bättre. Så såfort vi fått hem en lapp om handledaranmälan så får jag börja köra, kommer krocka/köra på någon/spränga hela bilen.
 

we are nothing but human

Igår åkte jag hem till Sara och kollade klart på dom sista Harry Potter filmerna, kanske är en nörd men fan så bra harry potter är. När vi va klara med dom så fick jag både sara  och linus att starta the perks of being a wallflower(!!!!!) Vi låg och prata skype med Linus fram till halv 3 cirka. Vi är bra på att ha mysigt
Grattis på födelsedagen världens bästa camilla ♥

I've got shame & I've got scars That I will never show

Har varit helt frånvarande från familjen hela dagen, städat rummet och toan. Sitter och letar efter ny musik och bara är. När Sara är klar så åker jag och umgås med henne och kollar på Harry Potter. Ska duscha nu och äta, inte ätit på hela dagen men är endå inte hungrig. Ska iallafall trycka i mig någon macka eller nåt, hejs

7-9

7an
 
8an
 
 
9an
 

midsommar 2013

Spenderade dagen ute med mamma och pappa, kollade när mamma gjorde kransar, åt mat och knäppte kort. Sen vid 6 så kom Sara och hämtade upp mig så åkte vi och hämtade upp philip sen åkte vi till huddunge och sov hos linus. Vi gick hem till Samuel och hälsade på kattungar & sprängde en axe. Senare spelade vi basket på skolgården, åkte longboard, kollade på film och skickade fula videos till Camilla och Anna. Moa kom även när vi kommit hem från Samuel. Riktigt mysig kväll
 

midsommar

 

harry potter

Kollade på perks of being a wallflower för ca 10 gången igår, sen åkte jag ner och åt kebab med Sara igår, standard. Lyckades tvinga henne till att åka hem till henne så vi åkte och köpte en ben&jerrys så satte vi oss på hennes balkong med filtar och hade det himlans möööösigt. Sen åkte vi och mötte upp Adina och Philip som kom med tåget så fick vi säga hejdå till Adina som åker iväg ett bra tag nu. Sov kvar hemma hos Sara och hade Harry Potter marathon och har bara 1 och en halv film kvar att se innan jag sett alla. Imorgon åker jag, sara och philip till huddunge och sover hos linus, förhoppningvis träffar vi moa också, men det blir nog skoj.

19 juni 2013

vill bara tala om att jag lever, godnatt 

150613

Åkte till tena ett tag igår med alla niorna, och efter det gick vi hem till Holmas och sov där, en riktigt bra kväll med lite för lite sömn. Vi kollade på film, åt nattmackor, blev torterad av holmas och mööööös.
fina ni
 

världens bästa människor

Onsdags: Vi hade våran sista vårshowsföreställning, fick höra lärarna sjunga för oss och fixade med rosor till allderles för länge in på natten.
 
Torsdag: Skolavslutning, trodde jag skulle hålla mig från tårar hela tiden för lyckades hålla mig första delen av dagen men när camilla och anna kom och viskade en massa fina saker i örat så brast det och jag insåg att vi faktiskt slutar nian, vi har slutat grundskolan, vi sa hejdå. Jag är inte redo att gå vidare, är inte redo att växa upp. Och dom jag kommer sakna mest är just camilla och anna eftersom jag förhoppningsvist kommer hålla kontakten med alla fina vänner. Jag älskar er alla
 
Torsdagkväll: Gick ner till skolan och träffade alla fina nior och några lärare en sista gång. Var där några timmar och vi dansade, sjöng, kramades, hade fina konversationer med camilla, smsade med hennes dotter, och en massa och hela kvällen blev hur bra som helst. Inte kramats med någon så mycket som jag kramades med camilla igår. kommer sakna alla så mycket
 

jag vet att det är svårt att vara själv

Åkte med 08.43 tåget till uppsala och hade handledardag, dock gick alla åt olika håll, vi fixade avslutningsklänning åt moa som ångrade sig för nån dag sen och ville ha klänning istället, vi åt och vi hade mösigt. Lite regn men vi överlevde. Åkte sen med 13.43 tåget hem så var i heby kvar över 2 och kom hem halv 3. Imorgon får vi börja klockan 9 så det blir sovmorgon!! Ska kolla på avsnitt av prison break nu bajbaj
älskisar

mina sömnlösa nätter, dom blir bara fler och fler

Vaknade av att det small till ute och det åskade som satan och regnet öste ner. Somnade om med ett leende på läpparna för isåg att det endast var söndag då jag trodde det var måndag och att jag skulle behöva kliva upp för att komma till skolan. Eftersom att vädret inte bättrat sig har jag legat i sängen hela dagen förutom dom fem minutrarna som jag stod i duschen. Imorgon åker hela klassen plus syskonklassen till uppsala så får hoppas att vädret bättrar sig tills dess.

dagen är okej men på natten blir det svårt

Igår fixade vi äntligen våran födelsedagsöveraskning för adina! Allt blev lite stressigt men vi fixade allting, fick på henne ögonbindeln, lyckades spionera under alltihopa utan att bli påkomna, satt i en buske i 20 miuters tid pga dom var segare än vad vi trodde det skulle ta för dom att komma dit. Hon vart iallafall glad så vi lyckades bra! 
Idag åkte vi till en strand för det skulle vara sol men neeej när vi kom dit regnade och blåste det så åkte dit i onödan.

i can't stop my hands from shaking

igår: hade två föreställningar och på rasten vi hade fram till 5 så satt jag och adina och störde camilla inne i skolan. efter allt åkte jag, moa, sara, ebba, samuel, linus, holmas, alice, ivar, adina och emanuel till myran i huddunge, några badade, körde turkisk julafton, grillade och hade det bara hur mysigt som helst. Sen gick vi hem till moa och adina, samuel och även alice åkte hem under kvällen men vi andra körde staffpingis, kollade på film och hade marsmallows krig. Somnade redan någon gång runt 3 för ovanlighetens skull och det var väldigt skönt med tanke på att vi hade haft två vårshowsföreställningar igår och alla var jättesega.
 

varje dag är en möjlighet

alltså jag dör alla dagar är så roliga och fina och alla nior är så underbara jag älskar nian jag älskar skolan. Hade två föreställningar idag och det gick väldigt bra och showen är faktiskt ganska bra! trodde aldrig vi skulle få ihop någotning men vi har lyckats. har två uppträdanden imorgon, en på tisdag nästa vecka och en på onsdag nästa vecka. På torsdag NÄSTA VECKA slutar vi i skolan, vi får sommarlov VI SLUTAR GRUNDSKOLAN. kan inte fatta det och vill inte förstå det heller, så jobbigt och tråkigt och jag vill verkligen inte. 

02-06-2013

Jag saknar mina fina små skitungar, behöver era skratt och era små kramar ♥

everything will be alright

Idag har jag legat i sängen, varit ute och gått, fått ångestattack och kollat på serier. Imorgon är det äntligen måndag och jag får komma tillnaka till skolan och ut ur huset. godnatt

run

i fredags gick jag, moa, ebba och sara till pizzan efter vårshowen, efter det var i vi på skolan och gungade, ville döda moa och chilldilla. Sen stack både sara och ebba så jag och moa åkte runt i hela heby med harry, vi jagade tillochmed camilla och pratade med henne, vi åkte till stallet frivilligt och körde rally på skolan. SEN ÅKTE VI HEM TILL EBBA OCH KÄKA GLASSSS!!!!!!! sen vidare till skolan igen där vi träffa märta linn och flera, vi åkte runt skolgården med mer folk i bilen än vad vi borde åkt eftersom bilen kanske typ lite granna gick sönder..... efter det åkte moa hem och jag sara ebba åkte hem till mig och satt på altan tills vi gick och la oss.

RSS 2.0