stand by you

Igår åkte jag och mamam till Enköping och hälsade på Melwin och Malwa med familj. Jag melwin malwa var ute hela tiden och blåste såpbubblor, gungade, cyklade, jagade och dom även kaxade med andra ungar tuffa som dom är. Allt annat än blyga. Det var iallafall jättemysigt och underbart att få träffa dom igen även om det bara var för några timmar.
Idag vaknade jag halv 9(?!?!??!?!) av att jag hörde mamma och melwin ropa att jag skulle komma ner. VIsste inte ens att dom skulle komma idag men det gjorde dom. Och eftersom mamma skulle till gåvan fick jag vara med dom och vi gick ner i skogen och plockade stenar och även sniglarsnäckor(det var inga sniglar iiii), hoppade studsmatta och även idag var det underbart att få träffa dom. Nu har dom åkt upp till norrland igen så nu kommer det ta ett bra tag innan jag träffar dom igen.
Imorgon åker jag till östervåla med Moa, Linus och Sara så ska vi stå och ta inträde på Vallen 20.00-01.00 och efter det åker vi hem till Moa och sover där. Blir nog en bra Valborg.

Happy stories are only half the truth

humöret är inte på topp idag heller. gick till pizzerian igår med moa, sara, adina, alice, linus och samuel. åkte sen med 16.43 tåger till uppsala så gick vi till stadsteatern och kollade på nån teater som var långtråkig och slutade inte som jag trodde. Efter det valde vi att ta den sena bussen så gick vi med Anna och handla sedan fick vi se vart hon bodde, himla mysigt område för att vara uppsala. när jag sen kom hem hade alla lagt sig och huset var kolsvart, startade tvn och låg i soffan tills jag gick upp sovandes. gick ner till skolan idag för att hämta mina hörlurar jag glömde kvar igår och pratade även med Camilla och gav min teaterbiljett jag vann på novellmiddagen till henne så skulle hon ge den till någon som ville ha den då jag inte kommer gå på teater och ingen jag frågade igår ville ha den. Hade även spexfoto igår. 
Vart en väldigt lyckad och fin dag&kväll igår iallafall

24 april 2013

NP första letkionen och troooor att det gick ok. Bättre än NO och SO proven iallafall. Efter det hade vi lunch och sedan NOprov..... så helaaaa dagen förutom sista "lektionen" har bestått av prov:). Efter skolan åkte jag, moa, adina och alice till pizzan och satt där till att även Celin kom och sedan gick vi till tegelvallen och kollade på Heby-Gåvan matchen, Linus hade varit negativ osv men det gick priiiima. Dock var det sjukt himla kallt och blåsigt men gick raka vägen hem efter och hoppade i badkaret.
Imorgon har vi lektion, spexfoto, lektion och sedan föreläsning från klockan ett och resten av dagen. Efter det går vi till pizzan igen och sen åker vi in till uppsala med alla nior och kollar på teater så är vi lediga på fredag

jag bara vägrar att bli fri

Dagen flöt på som vanligt fast allt gick ovanligt långsamt. Hade tänkt skriva på svenskauppsatsen eftersom den ska vara klar seeenast nästa vecka, men kom på att vi har no prov imorgon som jag inte direkt pluggat på så mycket.. Vi har även engelska nationella imorgon bitti fram till halv 12, puss på livet. Imorgon går iallafall jag, moa, adina och alice till pizzan efter skolan sen går vi till tegelvallen och kollar på linus och co. som spelar match. 
saknar lillfisen

home

Igår lyckades jag kolla på "No strings attached" och "Warm bodies" trots den dåliga kvalitén, idag har jag kollat på "Crazy, stupid, love" och "Café" och alla har faktiskt varit bra även om jag inte fattade slutet på den sista. Klockan är 1 snart och jag funderar över om jag ska lägga mig eller leta på en till film. får se hur det blir
älskipelski ♥

19 april 2013

Har vart en himlans bra dagggg. Eftersom jag somnade senare än vänligt igår så kom jag inte upp förns 5 i halv 8, moa kom och hämtade upp mig kvart i 8 så lämnade vi in harry till verkstaden. Vart en otroligt skön skoldag och veckan slutade bra. Efter skolan gick jag och moa först och hämtade bilen, sen till nån annan firma som kollade på bilen, sedan vidare till målaraffären för fjärde gången och sen även in på ica innan jag blev avsläppt hemma, men med tanke på att vi fixade allt detta på ca en halvtimme var vi duktiga tycker jag. Denna fredag kommer det komma ut nya avsnitt av alla serier, äntligennnnnnn. så kommer kolla på det resten av dagen/kvällen/natten

novellmiddag 2013

 
 
 
Himla fin kväll med fina vänner, vann pris, donken, 3 gratis bussresor, skratt & mat

I can't even sleep at night

Tiiiissdaggggg. Vi började allt med att ha nationellt prov direkt på morgonen, denna gång SO historia, uschhh. Och vi har ett till so historia np imorgon också. Två jävla timmar och jag orkar inte, världens tråkigaste. Imorgon har vi ca 2 lektioner tror jag eftersom vi har vårshowsgrej sista timmen. Och min tröja kom idag grabbar, efter nästan två veckor

15 april 2013

Den hhär dagen gick otroligt snabbt för att vara måndag. Har gått runt hela dagen och tagit kort på Todis, börjar likna någonting på slöjden & det är bara tre dagar kvar till novellmiddagen. Det rulllar på som det ska.
Har denna kväll för första gången någosin klippt hår med sax, pappas klippgrejs har blivit dålig så jag fick agera frisör och klippa till där det behövdes, läskigaste någonsin. Och mamma har nu skickat mail till sidan jag beställde min tröja så jag hoppas på att få något svar och även att få tröjan inom snar framtid.

safe haven - nicholas sparks

 
Denna film är sjukt himla bra.

historien upprepar sig

Torsdagen är passerad vilket betyder att det är freeedag imorgon, veckan har gått sjuuukt himla snabbt. Har lagat mat och drivit omkring i huset och försökt undvika att plugga för jag är verkligen inte på plugghumör, men måste ta tag i det, snart. Har ont i huvet även idag, börjar bli en vana nu

little things

 
 
Aldrig riktigt tyckt om 1D men denna har alltid vart väldigt bra

10 april 2013

Yoooo. sitter och kollar på massa ovärda youtubeklipp och har verkligen inte gjort någnting alls sen jag kom hem, mormor var här när jag kom hem och det var både trevligt och inte trevligt. Min tröja har fortfarande inte komma trots att det skulle ta HÖGST fem dagar och det har det redan gjort. Imorgon är det en vecka kvar till novellmiddagen och jag är fan taggaddddd kommer bli mkt trevligt och najsigt yes siiii

9 april 2013

Den här dagen har varit både jobbig men ändå helt ok. Somnade när jag kom hem från skolan och det var hur underbart och skönt som helst, men det kommer förmodligen bli svårare att somna ikväll men det är det värt. Min tröja som jag beställde förrra veckan kommer förmodligen imorgon om allt går som det ska!!!! Har nämnt förut att vi skulle sova i skolan nästa vecka, men nu visade det sig att lärarna har lärarfest just den dagen så det bli förmodligen inget eftersom vi skulle va i skolan med våran handledare + F's handledare.
Nu ska jag läsa SO häftet som jag helt hade glömt bort sååååå hejdåäääää
Grattis på födelsedagen Emilia.

hunted

Kom nyss hem från skolan, gick förvånandsvärt bra att komma upp imorse. Och för att vara måndag gick dagen relativt bra och snabbt. Fick ett armband av fina Adam som vart i Thailand, det svarta. Thank you. Har fortfarande massa ont i huvudet ca varje dag & det börjar bli irriterande. Ska starta någon film och lägga mig i sängen ett tag. bajjjjjbajjjj

6 april 2013

Åkte till Huddunge igår kväll med Moa och Harry, fick styra bilen eftersom moa kör en taktik med att köra och smsa samtidigt vilket inte gick så bra, men jag var awsooomeee!! Vart iallafall en jättemysig och bra kväll med skratt så tårarna kom, klädde upp moa, skype & tvvvv. Mamma kom och hämtade mig vid 12 och då åkte vi till sala, och sen åkte vi och kolla efter tussilago och har nu bara varit hemma en timme. 

And I know that it's a wonderful world But I can't feel it right now

Fick ett sms vid frukosten att vi skulle åka till uppsala, så när mamma kom hem från jobbet åkte vi direkt dit. Pappa fyller tydligen år på söndag såååå vi köpte kläder åt honom och även jag fick förvånansvärt både jacka och en tröja. Och på vägen hem fick jag min efteerlängtade donken. Åker till huddunge ikväll och stannar där inatt, får ett bra slut på detta lov iallafall.

4 april 2013

Torsdag, farmor kom förbi och lämnade ett armband hon och farfar köpte när dom var utomlands. Vaknade halv 1, hur skönt som helst att kunna vakna av sig själv och bara ligga i sängen hur länge man vill. Har kollat klart på hela säsong 2 av Grimm idag, så måste nu börja kolla på ett avsnitt i veckan av även den serien, ska försöka hitta en femte serie att börja kolla på haha.. Missade tydligen Bounty hunter som gick på tv idag sååå ska leta efter en annan film. hejs godnatt adios

There's no time left today

Det håller på att bli vååååår människor! Det är mycket varmare än vanligtvist, men eftersom jag är en fryssen jävel så fryser jag iallafall. Moa hämtade upp mig för ett tag sedan såå åkte vi till färgaffären i heby som jag ärligt inte ens visste fanns här, har iallafall lagt undan färg och grejs där så hon kan få ett meeeeeega fint rum när hon är klar. Har gått in i en period då jag bokstavligen ligger i sängen hela dagen och kollar upp i taket eller springer runt i huset så mamma blir irriterad på mig. Har beställt en tröja och mamma kom på att jag var skyldig henne pengar så har på eeen dag blivit 1000kr fattigare.. Jag är sjukt hungrig pga äter jättedåligt på lov då jag inte orkar göra någonting att äta. Har försökt få in mamma till uppsala så vi kan äta på max men neeeeej de är hon för tråkig för att göra.

right now we are alive

Är så sjukt trött på allt. Aldrig ska man kunna ha en egen åsikt, alltid är det ens eget fel, alltid får man skit. Men jag är klar nu och tänker inte längre rätta mig efter någon som inte respekterar mig.
Har legat i sängen hela dagen förutom den timmen jag satt ute och rensade huve. Är fortfarande sjuk vilket börjar ta på mitt humör nu. Imorgon får jag iallafall träffa Adina som kommer hit någon timme, ska bara se till att vakna i tid.

RSS 2.0