Sportlov

kan fortfarande inte fatta att jag tagit det här kortet, att jag stått så nära henne, att jag träffat henne.
Måndag och det är första lov dagen, blir förmodlien bara sova och film hela lovet tills torsdag. Imorgon ska jag ner till banken för att växla pengar och på onsdag har jag körning och på torsdag kväll så far jag iväg från detta land. Så kommer nog vara upptagen hela lovet även om jag inte gör något alls för måste packa och göra mig mentalt redo haha. Beställde även en jacka i L igår.... första beställningen online vart alltså ett impulsköp på en jacka som inte är i min storlek. Aja man lever bara en gång, eller nåt sånt.

22 februari

Söndag, den här helgen har jag inte gjort någonting alls. Saknar mina vänner och jag saknar Elias trots att han inte ens har varit borta en vecka. Kom hem bubbis<3
Gick ut och fota en stund idag med mamma men det var inte många bilder alls som blev bra, men så blire ju nästan alltid då hon och jag inte kommer så bra överens om hur korten ska tas och poser osv. Är så mycket bekvämare bakom kameran men älskar att ha kort på mig själv också istället för baara andra människor, en helt annan sak att redigera sig själv än andra, man blir så mycket noggrannare med att det ska bli snyggt haha. 
Har äntligen sportlov men då börjar ju de flesta av mina vänner skolan igen så det suger. Får se om jag ska tvinga med mig linus till donken, fiiiifan vad gott.

princess

Världens finaste Ronja fyller 18 idag!!!! Grattis på födelsedagen <3
 

"Girls will make you blush"

 
Var på teater med klassen igår i västerås, i början fick man typ panik av allt dom gjorde men ju längre man kollade desto bättre vart den och i slutet älskade jag den. Vi fick vara med och dansa med dom efter men slutade med att alla gick så det var bara jag ebba evelina som stod kvar och dansade med dem. 
DDet var 6 stycken med och det var en massa dansnummer inlagda och dom här två på videon var enormt duktiga.
"Girls will make you blush" en rekomendation

thailand

Min favoritkille har åkt till thailand och ska stanna där i två veckor, får hoppas du kommer ha det bra <3

söndag

Så jävla skönt att få ha haft långhelg. Känns dock inte lika skönt att behöva åka till skolan imorgon när nästan alla mina vänner tar sportlov.... aja.
Lyckades få med moa ut att fota igår så har väl lite att göra ett par dar iaf. 
Ska sitta mmed hörlurarna på maxvolym hela dagen och hoppas att kommande vecka går fort. haadee

fredag den 13e

Studiedag idag vilket var aaaasskönt. Vaknade imorse och kunde med gott samvete somna om igen, älskart. 
Fick tråkigt under förmiddagen och eftersom de flesta av mina vänner var i skolan så traskade ut i skogen vi har bakom huset, uptäckte vårat soptipp vi har bakom förrådet med gamla cyklar, tvättställ och våran gamla lådbil david gjorde för många år sen, som nu dock saknade något hjul. 
Tog iaf med mig kameran och eftersom jag inte har något eget stativ så gjorde jag det bästa utav situationen och placerade kameran med underlägg i en snödriva så jag kunde ta några helt ok kort på meeee. Sitter dock vid fel dator så dom korten kommer någon annan gång, får duga med ett kort från telefon sålänge.

blod är inget, lojalitet är allt

Varför ska man få förtur i ens liv bara för att man är relaterade genom blod? Vad har blod med saken om vilka man värdesätter mest eller älskar mest att göra?
Lojalitet. Respekt. Kärlek.
är vad som betyder något.
blod är inget. lojalitet är allt.
 

10 februari

Har väl inte hänt något nytt direkt. I lördags var jag i uppsala med ida och åt på donken, fick med mig två tröjor hem och efter det kom moa hit. Studiedag på fredag så bara två dagar kvar i skolan, så jävla skönt även om jag gärna skulle tagit helg redan nu. Men vi kollade på tiden som är kvar och det är inte mycket kvar i skolan nu innan det är sommarlov. 
Har även skickat in sommarjobbsansökningar och ska försöka skriva in mig på resursen nån gång snart, känner mig så vuxen......
Fick iaf mina hörlurar igår så kärlek till dom
 

Carola.

I lördags var en utav de mäktigaste kvällarna i mitt liv. I stort sett alla jag känner tycker att jag är en stor tönt pga dethär men screw you. Jag åkte till uppsala och fick för tredje (de andra gångerna var jag liten) gången se Carola live. Så jävla bra att det inte ens går att beskriva. Varje minut var så mäktig och underbar och jag skulle kunnat setat där i flera timmar. 
När hon sjungit klart så fick vi gå fram till scenen och vänta på henne, där jag fick en tröja signerad av henne, jag fick ett kort tillsammans med henne och jag fick en kram av henne. Är helt starstrucked fortfarande, hon är en sån otrolig människa med sån extremt stor empati för allting och hon är någon man kan se upp till. Så storhjärtad och samtidigt en så stor talang. Älskat henne sen jag var liten och kommer göra det livet ut. Jag fick en kram av självaste Carola. Nog för att jag gjorde misstaget att inte fixa mig innan jag åkte dit men bara tanken av att detta hände mig gör upp för att jag var ful. Så extremt tacksam för den kvinnan. 
 

08022015

saknar min lilla pajas. Skola imorgon och jag är inte ett dugg jävla taggad men det är man väl aldrig. Två veckor kvar tills lov, nästan alla mina vänner har lov om eeen vecka så det suger. Men vi är iaf lediga på fredag och nu är det inte långt kvar tills vi åker iväg på resa. 

så jävla bra

Måste bara dela med mig av hur fina mina vänner är. 
I julas så skrev sara att jag skulle kolla utanför dörren så hade hon ställt en påse med saker där till mig och nu ikväll vid ca 21? så skrev moa "kolla brevlådan", så jag tänkte att hon hade gjort som sara gjorde i julas och lagt nå grejer i brevlådan. Jag öppnar dörren och där står Moa, Sara och Ebba med kladdkaka med ljus i och börjar sjunga. Seriöst så jävla bra dom är. Dom kom in så åt vi två kladdkakor och pratade en massa och det var verkligen det bästa avslutet på den här dagen. 20 över 11 gick dom och nu tänkte jag väl försöka sova. 
Är så glad över alla människor i mitt liv, är så glad och tacksam att jag fått just dom vänner och människor jag har för det finns inga bättre.
 

18

Fyller ju som sagt 18 idag!!!!! ;)))) kan inte förstå det själv och det känns inte ens som att jag fyller? har haft en jättefin dag med klassen och elias men har aldrig riktigt tagit så hårt på födelsedagar så jag bryr mig inte så jättemycket även om det är kul. 
Har iaf fått en laptop, självutlösare till kameran, chips och godis ooooch presentkort på donken ;)). min klass känner mig<33 
När jag kom hem så såg jag ett par små skor i hallen och sen en liten elias sitta vid bordet, den lilla gossen med familj gjorde hela kvällen bättre och gjorde det lättare att stå ut dom 50 minuter som släkten var här. 
min 18års dag<3

4 februari 2015

Går alltid och lägger mig i sängen när jag kommer hem från skolan och satans vad skönt det är. Råkar alltid somna och kan nästan ligga där tills läggdags på kvällen och ändå vara lika trött men alltid somna lika sent varje kväll för de. 
Mina hörlurar gick sönder idag, har kämpat mig igenom den enorma snömängden som finns i sala, helt sjukt, och jag har stått och väntat på buss som kommer 20 min sent varje morgon. Känner mig värd lite extra sömn efter skolan iaf idag.
bild från när elias var här sist, min lilla solstråle

3 februari

3 februari, hm. tiden går så himla fort. Känns som om nyår bara var någon helg sen och att vi gått i skolan bara nån enstaka vecka. åter till verkligheten, våra bf lärare skulle på nån utbildning idag så vi fick sluta lite tidigare så hann med kvart över 1 bussen, när jag gick av i heby insåg jag hur jävla kallt det är ute? får typ panik av kylan, nog för att det kan vara mysigt med snö men fyfan vad jag hatar kyla.
 
Borde egentligen plugga har en massaaaa frågor som ska vara inskickade idag men jag orkar inte just nu, orkar inte med skolan över huvudtaget haha. 
 
 satt och lekte runt igår med bland annat den här bilden

1 februari

Har städat frivilligt idag vilket händer såhär typ aldrig. Bortsett från att Elias var här fredag-lördag så har jag inte gjort någonting alls i helgen, hade väl säkert kunnat plugga men deeetttt väljer jag att ignorera. 
Åkte på nån influensa och har haft en jävla massa sen i torsdags och är fortfarande inte helt bra så en vecka i skolan låter inte alls frestande.
På fredag åker jag och mamma och ser carola, ska försöka klämma in sara efter det också, lördag åker jag och ida in till uppsala och äter, träffar nog moa då också.

RSS 2.0