sommarlov 2013

Har gjort så mycket fint denna sommar, bästa sommaren hittils ♥
JUNI
Började lovet med att ha disco med alla niorna i skolan på avslutningskvällen tillsammans några lärare, allla stod och dansade alla danser från vårshowen, alla kramades med alla och det var så fint.

Vi firade midsommar hemma hos Linus tillsammans med grabbarna, var ute och gick, hälsade på Samuels kattungar, kollade på film och skickade fula videos till Camilla.

JULI
Jag och Ida hade picknick i Runhällen, tog massa kort och bara myste, hur fint som helst
 
Vi gjorde värsta planen och våldgästade Camilla, fikade med henne moa och noel, gav henne födelsedagspresenter, pratade massa skit i 6 timmar & lärde oss the cup song haha. Det var även första gången vi träffade moa k.

Vi åkte longboard hela dagarna och kvällarna, jag och moa gjorde inbrott på Camillas gård för att lämna ett HEJ meddelande vid hennes dörr då hon varit bortrest ett tag och skulle komma hem dagen efter, då passade vi på att kolla runt lite på gården som dom idioter vi är.

Ebba var i stockholm och vingåker så jag, moa och sara umgicks väldigt mycket, longboardturer tills det var kolsvart ute, jag och moa åt mat på världshuset tillsammans med hennes föräldrar, moa pressade på sig alla saras nya kläder bara för att jävlas & vi var med enbart moa k för första gången och det var även första gången vi följde henne hem.

Vi åkte hela gänget till Råksjön i tre dagar helt själva, lyckades faktiskt överleva och ha det väldigt bra, vi åkte ut med flotten, badade, lagade mat, spelade gitarr, körde spel, myste, tände brasor och hade det bra. 

AUGUSTI

Vi umgicks mera med moa k, lärde henne åka longboard och fortsatte att följa henne hem. David kom hem igen efter att ha varit i australien i 6 månader, vi knäppte kort för att sedan beställa ett skal till ebba som fyllde år, jag och sara åkte på ålandskryssning fram och tillbaka med min familj och vi åt en massa god mat.
 
Moa fixade en basketboll så vi spelade mycket basket på skolgården, jag och moa åkte och köpte frukost vid 9 på morgonen och sedan åkte vi upp till moa k och tvingade upp henne för att följa med oss på picknick.

Jag, moa, adina och märta åkte till uppsala för att träffa Anna, fick se hennes lägenhet och prata med henne och moa hoppade i henne säng, efter att inte ha sett henne alls på hela sommarn. Vi satte upp ett tält på ebbas gård för att senare tälta vilket ledde till att folk kom och kastade äpplen på oss och smög omkring på gården så vi sov inne istället.

Hade fina dagar/kvällar med moa k hemma hos henne, åkte till gröna lund med henne och hade en jättemysig dag där vi åkte dom flesta karuseller och försökte vinna stora priser men fick små fula istället. Träffade henne och ebba igen på kvällen för att lyssna på state of grace som spelade på torget. Kollade på karnevalståget med sara och åt våran berömda kebab.

Och dethär var inte ens hela lovet, sammanfattning på allt är att detta lov varit hur bra som helst och hade inte kunnat önska efter ett bättre. Ni är så bra allihopa ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0